[BIZTPOL] Szíriai helyzet

100 fő körüli veszteségről írtak ebben benn vannak a harcban (baráti tűzben) elesettek, a sebesültek, a balesetben sérültek ,egyszóval a harcképtelenek.

Ami hírt én ott olvastam, ott 100 feletti számról beszéltek, és nagyon diplomatikusan nem úgy fogalmaztak, hogy az US hadsereg vesztesége, hanem amerikai veszteség. Ebben benne lehet mindenféle magánszervezet, kontraktor, tanácsadó, hírszerző is.

Jajj.... according to a military source in Moscow cited by TASS. The US Department of Defense has told RT America it is only aware of one casualty. Tehát az amerikaiak csak egy áldozatról tudnak Oct. 20-án. Kétlem hogy ennyit eltitkolnának.

Miért ne? Lehet hogy tanultak a nagyoktól és a többiek "gyakorlat közben" haltak meg. Ja és "itt egy kis pénz piára". :D

Szerintem 10-15 fő a 4.-ik 5.-ik generációs amerikai + 100-200 fő mexikói stb. bevándorló, akik elsunnyoghatóak a hullalistáról...

Azért a Leo2-esnek valami csodálatosan megcsinálták az ágyúját. Más tankot nem nagyon láttam, hogy ne mozduljon be tüzeléskor, a Leo2 (nem csak most) de máskor is megfigyelhető, hogy milyen stabil marad.

Minden milícia, maradék orosz(99% rég kivonult), NDF, SAA egységek kivonultak Palmírából kivéve egy tigris alakulat, betört az IS. Soha nem értettem minek kellett egyáltalán visszafoglalni egy stratégiailag jelentéktelen helyet százak élete árán mikor minden emberre szükség van.

• Tetszik
Reactions: aquarell
Szóval amikor Aleppó madjnem megvan, akkor Palmira majdnem nincs már! Miközben az IS-t szarrá verik Irakban, addig Szíriában pont a kormányerők ellen sikereket mutat fel.

Szóval amikor Aleppó madjnem megvan, akkor Palmira majdnem nincs már! Miközben az IS-t szarrá verik Irakban, addig Szíriában pont a kormányerők ellen sikereket mutat fel.

Elég ha 1-2 ezer irakból érkezett dzsihadista nekiment az NDF/kevés SAA vonalnak ilyen időben
kevés SAA vonalnak ilyen időben
kevés SAA vonalnak ilyen időben
CzU4X19UcAAN6oo.jpg

"szarrá verik"

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Több hasonló esemény is volt mostanában, csak kiragadott példaképpen, mert tetszenek a képek. De jó helyen laknak az észlelők. :)

"8 órával ezelőtt Russian Navy's Ropucha class LSTM "KOROLEV" (130) southbound on the İstanbul Strait en route to Tartus/Syria (2:00 pm local)"

CzT-rEDWEAAkABY.jpg

CzT8ZlmXAAAsC3V.jpg

CzT8ZlkXUAATxXf.jpg

A zászló egyke.

CzT8ZlgWQAAOIk_.jpg

Palmíra.
1 MiG-23 leesett, a pilóta megvan.

CzTbfO2XEAA6o2Z.jpg:large

CzUM9QMXAAEvMWL.jpg

Úgy értelmezem, hogy a támadó erők kapacitása korlátozott. De ezek szerit, hatásos. Jlenleg.