joker: A harmadik videó nem Szíriából, hanem Irakból való. Az iraki légierő Bell-407 gépei készítették a felvételeket. Helyileg a videó első része Falujahtól északra történt és ha nem propaganda akkor AQs emberek voltak. A felvételek másik fele viszont Bagdadtól északra készült ahonnan nem hallottam AQ mozgolódásokat. A videó bal és jobb alsó sarkában van koordináta adat, onnan néztem ki hogy hol is történt ami. Amugy sokan csak propagandának tartják az egész videót, nem tudom.
Na erre varjon az ember gombot. Most már máshonnét fúj a szél? Még jó hogy le nem atomozták azt az országot.hungarian.ruvr.ru/2014_01_17/Amerikai-szakertok-szerint-nem-a-sz-riai-hadsereg-kovette-el-az-augusztusi-vegyi-tamadast/

Na erre varjon az ember gombot. Most már máshonnét fúj a szél? Még jó hogy le nem atomozták azt az országot.hungarian.ruvr.ru/2014_01_17/Amerikai-szakertok-szerint-nem-a-sz-riai-hadsereg-kovette-el-az-augusztusi-vegyi-tamadast/
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..