eva bartlett az a "szabadúszó" újságíró aki az RT-nek dolgozik?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
eva bartlett az a "szabadúszó" újságíró aki az RT-nek dolgozik?
Újabb robbantás Azazban
Ha így gondolod akkor tegyél be nekem infót arról melyik ország hadserege hajtott végre 1252-nél több bevetést kettő hónap alatt anyahajóról.
A nagy csinnadrattával levonult Franciákat a heti eggyel ne is említsd.
Ezt a számot a kontrollt vesztett orosz propaganda hazugságának tudom be. Nem hiszem, hogy az ismert kondícióik mellett egy-kétszáznál többször felszálltak volna, jobbára fegyvertelenül.
40 embernél városi terepen nincs elfogásos játék kikérdezéssel és a végén fejlövéssel, ott tűzharc van. Ahmedék is tudják, hogy nem beszélgetni jöttek ha már az orosz különlegeseket küldik és nem várja őket a zöld busz.
Ja de még mindég jobb mint azok a nyíltan dzsihádista szabadúszók akik a CNN.-nek dolgoznak.Nem gondolod?eva bartlett az a "szabadúszó" újságíró aki az RT-nek dolgozik?
Az autóbombák százai nem erről szólnak. A hit lekicsinylése sok kudarcot okozott már....
Ha majd csak egy opciójuk lesz a halál akkor majd elkezdenek fogyni a jelentkezők.
Szerintem egy ilyen esetben,gondolok itt arra ,hogy ez a csoport támadta az orosz kórházat és ápoló nők is meghaltak nincs megkötés leszámítva ,hogy ne legyen túlélő.Ez egy bűntetű akció volt,szóval hagyjuk meg a Lone survivort Hollywood nakNem tudom milyen szabályok vonatkoznak az orosz különleges erőkre Szíriában de abban biztos vagyok,hogy ezeket a szélsőségeseket nem lehet csak a saját szabályaikat használva legyőzni.Arra gondolok,hogy nem lehet a mi nyugati humánus hadviselésünkkel eredményt elérni tehát ha elfogok 40 szélsőségest és megtudtam amit akartam tőlük majd jól börtönbe zárom őket akkor ezt ők a pont agyukkal a gyengeség jelének veszik,ellenben ha otthagyok 40 hullát az utcán ugyan ebben a szituációban akkor hamar rájönnek,hogy nem nagyon éri meg a hit szolgálatába állni mert nem lesz hosszú harc a vége.Ne gondoljátok azt,hogy ők nincsenek tisztában a nyilvánvaló hátrányaikkal(kiképzettség,légierő teljes hiány,teljes technológiai hátrány)ellenben harcolnak mert tudják,hogy van esélyük a túlélésre még olyan helyzetben is amikor fogságba esnek vagy vereséget szenvednek.És amíg van opciójuk még vereség esetén is (pl ha leteszed a fegyvert amnesztiában részesülsz)addig harcolni fognak.
Ha majd csak egy opciójuk lesz a halál akkor majd elkezdenek fogyni a jelentkezők.