meg is van a magukat Népi elenálásnak nevező csoport vállalta az IA. parancsnokságon való rajtaütést.Tegnap raktam egy hírt ez-Zour IA. oldalán kirobbant civil lázadásról ez meg mai.
Nem kizárt,hogy vagy gerilla mozgalom működik vagy orosz sf. akció volt.
most nézem végig a leg jobb mikor találnak egy hullát csak úgy a szemétkupac közt amit félretolt egy munkagépAleppo orosz kat. rendőrség

Amit régebben is beszéltünk, hogy a sivatagos rész nagyja senkiföldje, ott meg lehet lódulni.ha ez igaz ez már nem kis nyomulás
![]()
Ha végre kiszabadulnak a szírek a városokból szerintem is látványos lesz a móka.Ezek az IA.-sok engem most egy falka hiénára emlékeztetnek marnak harapnak a gyenge ponton.Amit régebben is beszéltünk, hogy a sivatagos rész nagyja senkiföldje, ott meg lehet lódulni.
Nem tudnak komoly védelmi állásokat kiépíteni.
Az IS nem képes frontvonalat tartani. Városi harcászatra, lerohanásra vannak berendezkedve.
Nem baj, kell a sikerélmény a szíreknek!

pofás ez a gép,az oroszok egyre többet adnak a külsőre is
pofás ez a gép,az oroszok egyre többet adnak a külsőre is

Csórikáim elsőre nem sokban különböznek ránézésre az IÁ harcosoktól.ez-Zour azért ezek az arcok meg nyugatók...
![]()

Volt egy dokumentumfilm az amerikai szárazföldi egységekkel Afganisztánban. Eljutottak a addig a pontig, hogy elég stabil volt a helyzet ahoz, hogy a falusiakat felfegyverezzék és a tálibok elleni harcban használják. Azon röhögtek, hogy mégis hogyan fogják őket megkülönböztetni, mert pont úgy néztek ki, mint a tálibok. Végülis itt is, ha a civilek egy része civil ruhában lőné az országot, a másik fele meg védené ugyancsak civil cuccban akkor ugyanaz lenne.Csórikáim elsőre nem sokban különböznek ránézésre az IÁ harcosoktól.![]()
Ezek baràtsàgosan mosolyognak. Az IÀ-sok csak vicsoritanak.Csórikáim elsőre nem sokban különböznek ránézésre az IÁ harcosoktól.![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..