Elsö pillantàsra azt gondoltam, hogy " Miert négerek ezek?"meg is van a magukat Népi elenálásnak nevező csoport vállalta az IA. parancsnokságon való rajtaütést.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elsö pillantàsra azt gondoltam, hogy " Miert négerek ezek?"meg is van a magukat Népi elenálásnak nevező csoport vállalta az IA. parancsnokságon való rajtaütést.
Hogy valaki demokratikus vezető-e, nem azon múlik, hogy hohy kerül hatalomra, hanem, hogy hogyan távozik.Meg persze Assad akkor lenne diktátor még mindig, ha nem választáson szerezte volna a jelenlegi tisztségét.
S-300, S-400 air defenses in place’: Russian MoD warns US-led coalition not to strike Syrian armyAz éjszakai ellentámadás sikeres volt a temetőt visszavette az SAA. 10 terr
1.nem lőnek zsidó cuccra ha tetszik ha nem ennyi.
2.ha zsidó területről a határ másik oldaláról indítanak valamit az olyan gyorsan ér oda,hogy nincs mit csinálni egy latakiában álló komplexummal ennyi.Ahhoz Damaszkusz körűl kéne lennie de nem azt védik.Mit nem lehet ezen megérteni?Ha hábórú lenne már akkor indítanának a hordozó gépre mikor a felszállás után a határ felé fordul sőt továbbmegyek nem lenne honnan és mivel felszállni. Ennyi.
Értem én,hogy minden áron ki akarjuk csikarni,hogy biztos szar mert orosz csak kéne valami okot is találni mert ez kevés lesz.
The radius of the weapons reach may be “a surprise”S-300, S-400 air defenses in place’: Russian MoD warns US-led coalition not to strike Syrian army
https://www.rt.com/news/361800-russia-syria-usa-aistrikes/
Úgy látszik,elfelejtették leszedni.
az oké, hogy csak 20db a7 meg az is, hogy számos példány csak a4, de a kettő között is van élet, 2a6 bizonyára van jó pár arra pedig nem mondanám, hogy ajj de vaczak, és azt sem, hogy szánalmasBizony, nekem is fura volt ez a hír. Nem tudom elhinni, hogy ez igaz, de ha igen, akkor gyakorlatilag a jelenlegi Német szárazföldi erő egykori önmagához képest, a szánalmas kategóriát sem éri el. Gyakorlatilag kb. 20 körüli korszerű harckocsijuk van rendszerben... Az az összesen 325 db Leo, amiből ahogy írja a cikk, számos még a régebbi A4, az sem valami félelmetes szám. A Németek ha ezek a hírek igazak, kb. olyan veszélyesek, mint egy fogatlan gepárd, a jégtáblák közepén...
Én meg azt mondom, mert van mindenből összesen 300 db kb. egy Németországnak?!!!az oké, hogy csak 20db a7 meg az is, hogy számos példány csak a4, de a kettő között is van élet, 2a6 bizonyára van jó pár arra pedig nem mondanám, hogy ajj de vaczak, és azt sem, hogy szánalmas
Csak a legeslegújabb elég jó. Az egyel előbbi már ócskavas. Mindig.az oké, hogy csak 20db a7 meg az is, hogy számos példány csak a4, de a kettő között is van élet, 2a6 bizonyára van jó pár arra pedig nem mondanám, hogy ajj de vaczak, és azt sem, hogy szánalmas
Szerintem nem, csak szimplán kevés. Nagyon kevés.Csak a legeslegújabb elég jó. Az egyel előbbi már ócskavas. Mindig.
A 4:41-től bevágott rész valamilyen játékból van.Jó kis videó,orosz helikopterek akcióban. 1 ÉVES!!!!! Mi-35 többször találatot kap.Érdekes hátha valaki még nem látta.
Azt mondják, h utoljára valami zöld buszon látták őketTényleg hova tűnt a fehér sisakos csoport? Eltűntek mintha sosem léteztek volna.
Én nem ezt gondolom. Németország egy olyan gazdasági szereplő a világban, amely gyárt szinte mindenből prémium kategóriás terméket, és a saját gazdasági erejénél fogva SZÉGYEN, hogy azzal takaróznak, ha 300 db HK-juk van, hogy NATO-tagok. Ezzel így pont oda lyukadunk ki, hogy nincs önálló értékelhető súlya a haderejüknek. Ami a külpolitika alapját képzi, ha tetszik, ha nem. Amíg ez így marad, addig hogy stílusos próbáljak lenni, NIEMAND-ok maradnak, mert beszélhetnek bármit, haderő az pont nincs mögötte. Nem baj, majd küld az USA, jó pénzért, ami vigyáz rájuk, meg persze ha úgy van, meg is mondják nekik a nagy vízen túlról, hogy mikor és mennyit fizessen ki pl. VW-botrány kapcsán... Szánalmas...a számadatokon lehet vitatkozni, de mivel No. nato tag így egyedül sosem fog konfliktusba kerülni, a földrajzi helyzetéből adódóan, így tök felesleges 1000es nagyságrendű hk-t fenntartani, pláne, ha összevetjük egy leo 2a6 fenntartási költségét egy t-72vel, ezen kívül még számtalan pro és kontra érvet fel lehetne hozni
Nem lehet, h tv előtt rögzítették?A 4:41-től bevágott rész valamilyen játékból van.