Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha igaz ez a térkép, akkor igen nyomulnak a törökök. Sokkal több forrásuk van, vagy egyszerűen csak átengedték őket.
Ennyi ideig csak sz...kodtak. Az FSA vs. SAA kontaktra kíváncsi leszek...nem tiszta még ott ki mit szeretne.Ha igaz ez a térkép, akkor igen nyomulnak a törökök. Sokkal több forrásuk van, vagy egyszerűen csak átengedték őket.
Hol? Mikor? Mire indítottak?
a zászlókból ítélve ez csak bemutatóHol? Mikor? Mire indítottak?
ez egy versenyfutás lesz mert az IA. zöme szerintem ki iszkol.....lesz csattanó a végénEnnyi ideig csak sz...kodtak. Az FSA vs. SAA kontaktra kíváncsi leszek...nem tiszta még ott ki mit szeretne.
Ahhoz,hogy a törökök haladjanak az SAA. kellett mert az IA. kivonja erőit és nincs utánpótlás vonala.Semmire se mentek maguktól az f-16 gurukHa igaz ez a térkép, akkor igen nyomulnak a törökök. Sokkal több forrásuk van, vagy egyszerűen csak átengedték őket.
Csak kin csattan? A szírek meddig tűrik a török inváziót?ez egy versenyfutás lesz mert az IA. zöme szerintem ki iszkol.....lesz csattanó a végén
A kép v.színűleg demonstrációs. Egy páncélos harccsoporttal kapcsolatban jelezték, hogy légvédelme is van. Én is arra vártam, amire Te is.Hol? Mikor? Mire indítottak?
egymásnak csattannakCsak kin csattan? A szírek meddig tűrik a török inváziót?