Ha igaz ez a térkép, akkor igen nyomulnak a törökök. Sokkal több forrásuk van, vagy egyszerűen csak átengedték őket.
Ennyi ideig csak sz...kodtak. Az FSA vs. SAA kontaktra kíváncsi leszek...nem tiszta még ott ki mit szeretne.Ha igaz ez a térkép, akkor igen nyomulnak a törökök. Sokkal több forrásuk van, vagy egyszerűen csak átengedték őket.
![]()
Hol? Mikor? Mire indítottak?
a zászlókból ítélve ez csak bemutatóHol? Mikor? Mire indítottak?
ez egy versenyfutás lesz mert az IA. zöme szerintem ki iszkol.....lesz csattanó a végénEnnyi ideig csak sz...kodtak. Az FSA vs. SAA kontaktra kíváncsi leszek...nem tiszta még ott ki mit szeretne.

Ahhoz,hogy a törökök haladjanak az SAA. kellett mert az IA. kivonja erőit és nincs utánpótlás vonala.Semmire se mentek maguktól az f-16 gurukHa igaz ez a térkép, akkor igen nyomulnak a törökök. Sokkal több forrásuk van, vagy egyszerűen csak átengedték őket.
![]()

Csak kin csattan? A szírek meddig tűrik a török inváziót?ez egy versenyfutás lesz mert az IA. zöme szerintem ki iszkol.....lesz csattanó a végén![]()
A kép v.színűleg demonstrációs. Egy páncélos harccsoporttal kapcsolatban jelezték, hogy légvédelme is van. Én is arra vártam, amire Te is.Hol? Mikor? Mire indítottak?
egymásnak csattannakCsak kin csattan? A szírek meddig tűrik a török inváziót?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..