Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na ja, csak mi van ha egyszer majd mi nem tetszünk valakinek.....Amúgy még kb. 3 nap aztán a téma lekerül a napirendről. Lehet lesz ENSZ BT szavazás vagy valami, aztán már senkit sem fog érdekelni sem a szarin, sem a légicsapás. Minden megy tovább.
Attól, hogy a kezelő 3000 km-re ül egy konténerben.Ja, és a pilóta nélküli repülőgép az mitől nem robotrepülőgép?!!
A sziriai vedelmi kepessegeinek megerositeset nagyon nem szerettek volna az emerikaiak es az izraeliek sem. Ez most nagyon fajhat nekik.Elredndelték az orosz csapatok létszámának és technikájának gyors bővítését. Különös tekintettel a légvédelmi egységek számára.Illetve a szír légvédelmi képesség megerősítését.
Na ja, csak mi van ha egyszer majd mi nem tetszünk valakinek.....
Háát, én úgy láttam, hogy valamilyen vegyitámadás volt.Ha a szarinnal hazudtak, akkor a vegyifegyverrel is ugyanúgy hazudhattak. Egyébként én nem értem ezt a túlérzékenységet, mennyivel szebb bombával, TOW-rakétával, aknagránáttal, foszforbombával, AC-130 Gunship-el vagy lefejezéssel ölni az embereket mint vegyifegyverrel?!! Szerintem egyiket se élvezik a szerencsétlenek, meghalni ugyanúgy ronda dolog.
Szórtak egy kis féreg irtót de az is lehet szappan került a levegőbe.Háát, én úgy láttam, hogy valamilyen vegyitámadás volt.
A féregirtó is ideggáz. pl Wofatox, Ekatox. Ezeket tanultuk az iskolában.Szórtak egy kis féreg irtót de az is lehet szappan került a levegőbe.
Hogyne lett volna akkor UAV, nézz utána mi az a BQM-34 Firebee például, már Vietnamban is használták felderítésre, lőttek is le belőle a vietek nem egyet.Attól, hogy a kezelő 3000 km-re ül egy konténerben.
Terminológiákat nem én találom ki, amúgy a 70-es években kezdték el így nevezni amikor még nem volt UAV.
Tudom, aki Wikire hivatkozik kapásból megbukik, de nem írok le mindent, itt tökéletesen összeszedték:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Robotrepülőgép
Várjál! én bélféregre gondoltamA féregirtó is ideggáz. pl Wofatox, Ekatox. Ezeket tanultuk az iskolában.
Halottak és sérült civilek listája a bázis melletti faluból.
Most is ez van. Jelenleg az első fázisban tartunk. Ránk szabadították a Bőcsész LGBTQ hadsereget. Ha ez nem jön be akkor jön majd a második fázis.Na ja, csak mi van ha egyszer majd mi nem tetszünk valakinek.....
Nyilván, tanulnak ők is. Az ellenfél fegyvereit folyamatosan kicsinyíteni, a civil veszteségeidet meg nagyítani kell.Most is ez van. Jelenleg az első fázisban tartunk. Ránk szabadították a Bőcsész LGBTQ hadsereget. Ha ez nem jön be akkor jön majd a második fázis.
ON: Ahhoz képest, hogy eddig az ment mennyire mellé lőttek meg lepotyogtak, most hirtelen jönnek a civil halottak. Nah eltanulják a fehérkobakosok módszerét?
nem arabéknál bárhol a világonAz ilyen dokuknak arabéknál kb annyi a hitelessége, minthogy 100% biztosan a szírek ideggázzal szórták be a lakosságot.