Hát lehetne konteózni. Az tény, hogy az amerikai reakció gyors volt, még ha csak demonstratív is. Tehát vagy rendelkeznek tuti bizonyítékkal, vagy ők álltak az esemény mögött vagy Trump még nagyobb hülye, mint az elsőre látható volt. Van sok beszámoló, hogy a bombázás és a gáz megjelenése egybe vág, de olvastam olyanokról is, hogy a gáz már jelen volt mikor a csapás elkezdődött. Tudja a halál az igazságot, a szír kormány nem akart bizottságot, az amerikaik meg gyorsan reagáltak...
De felmerült bennem valami és tényleg nem vagyok szakértője az ilyen témának. Amennyiben vegyifegyvert vet be valaki, mondjuk tegyük fel ledob szarint, akkor azt, hogyan teszi? Gondolom az valami különlegesebb, speckó tartályban van és nem hagyományos robbanótöltettel. A képeket, felvételeket elnézve meg azért elég komoly károk keletkeztek a környező épületekben. Persze nyilván lehet vegyesen bevetni hagyományos fegyverzetet és vegyifegyvert egy helyen, bár sok értelme szerintem nincs, hacsak nem a vegyitámadás tényét akarják vele elfedni (de azt meg nyilván nem lehet...)