Felemelő érzés lehet! Hazafiak! Hibáik ellenére mindent megtesznek.és befut a nehéz lovasság
Minden tisztelet a szír katonáknak és akik velük harcolnak!
Itt nincs vallás, csak közös cél.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Felemelő érzés lehet! Hazafiak! Hibáik ellenére mindent megtesznek.és befut a nehéz lovasság
Ez is az Index. http://index.hu/kulfold/2017/09/05/is_sziria_deir_ez-zor_tamadas/Érkeznek már az index hírei is. AA gáztámadások után újabb brutalitások a Putyin által védett Asszad diktatúráról...
http://index.hu/kulfold/2017/08/28/hatborzongato_miket_elnek_at_a_nok_aszad_bortoneiben/
Nem akarok ünneprontó lenni, de valakiknak most ez jutott az eszébe...
Nem nagy eresztés ez a sato papi, jobb lett volna az Igrisztoje.
Ez a tendencia itt is Olyanok mint Pavlov kutyája megnyomják a gombot ők meg elkezdenek nyáladzani.Tudod, van akitól csak ez telik ki.. Kb. egy hete figyelem az indexet és az origót, de az elmúlt napokban, mintha Szíria nem is létezett volna a külpolitikai rovatban. ma is csak az MTI közlését továbbították. Ez azért érdekes, legalábbis nekem, mert amikor a "gáztámadás+ volt naponta jelentek meg új fejlemények, értékések, ítéletek (mármint ki bűnös)..
A múltkor PR cikknek beillő anyagot közöltek egy Hezzi önkéntesselTudod, van akitól csak ez telik ki.. Kb. egy hete figyelem az indexet és az origót, de az elmúlt napokban, mintha Szíria nem is létezett volna a külpolitikai rovatban. ma is csak az MTI közlését továbbították. Ez azért érdekes, legalábbis nekem, mert amikor a "gáztámadás+ volt naponta jelentek meg új fejlemények, értékések, ítéletek (mármint ki bűnös)..
Délutánig hallgatott a magyar fősodratú. Gyakorlatilag egy szűkszavú leközlés volt mindenhol,talán a Magyar Nemzet kivételével. Savanyú a szőlő, Uli is elpárolgott ebből a topicból.Tudod, van akitól csak ez telik ki.. Kb. egy hete figyelem az indexet és az origót, de az elmúlt napokban, mintha Szíria nem is létezett volna a külpolitikai rovatban. ma is csak az MTI közlését továbbították. Ez azért érdekes, legalábbis nekem, mert amikor a "gáztámadás+ volt naponta jelentek meg új fejlemények, értékések, ítéletek (mármint ki bűnös)..
Pedig nagyon ugy nez ki, hogy kimentik az europai szarmazasu isis vezetoket. Boki linkelt odaat egy ilyen infot. Sajnos nagyon is elkepzelheto.Egyébiránt, politikai meggyóződésemtől függetlenül örülök minden olyan cselekedetnek, ami az ISIS-t gyengíti. Nem hiányozna nekem, hogy mondjuk éppen BP-én dzsihadoljanak.
En is ezt mondanam, de nem ezt tennem...Biztos nem ölnék, de magamba roskadnék, mint apa...
Biztos csak alibit akar szerezni ahhoz ami utana kovetkezik....Egyébiránt nem is értem, hogy volt képes egy olyan apa muszlim ölelésre, aki a 3 éves gyermekét elvesztette egy dzsihadista támadásban,,,
Kicsit sok volt az elmúlt években az ilyen "meghal a gyerekem, megölelgetem az ellenségem" típusú megnyilvánulás. Pár nappal a gyerek halála után hogyan nézhet ki egy ilyen kapcsolatfelvétel? Ki keresett meg kit? Ki hívta oda a médiát?Valoszinuleg csak egy agymosott libbant aki meggyalazta a gyermeke emleket.