Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Erős gazdaság amit nem vernek el értelmetlen kalandokra, nem szánalmas hanem bölcs. Az a szánalmas amikor gyenge gazdasággal vannak benne minden kalandban.
Ugye most ukrajnára gondoltálErős gazdaság amit nem vernek el értelmetlen kalandokra, nem szánalmas hanem bölcs. Az a szánalmas amikor gyenge gazdasággal vannak benne minden kalandban.
Igen, ez nekem is nagyon furcsa hogy hivatalosan is elismerik az indított 105 db rakétát mindösszesen 3 célpont ellen. Szerintem ez volt minden idők legkevésbé költséghatékony házrombolása. Ez pláne annak fényében lehetett nagyon drága, hogy itt azért nem NIR-róé vagy Hellfire kategóriás rakétákról van szó, hanem méregdrága millió dollár/db Tomahawk-ról, AGM-158-ról, Storm Shadow/Scalpról. Aztán leromboltak velük mit is? kb. 2 bunkert, egy kutató intézetet, ami kívülről egy egyetemre hasonlít, meg egy raktárházat :S...ők mondják a három célt
Figyelj,ezen tök felesleges matekolni mert soha nem tudunk meg e pontos számot.A lényeg az arányokon van és azon,hogy nem,hogy nem hever romokban szíria de nagyobb a harci kedvük mint eddig bármikor.Valahogy a matek nem jön ki ! Összefoglalna valaki! 103-71=32 nem lett lelöve. Ezekből menyi érte le a célt, és menyi ment mellé !
Nem, ők nem járnak kalandozni sehova, elég az nekik, hogy Oroszország kalandozni jár hozzájuk, természetesen az utóbbira gondoltamUgye most ukrajnára gondoltál
ez pont olyan értelmes info mint a 2000%A Pentagon szóvivője szerint a csapás óta 2000%-al emelkedett az orosz trollok tevékenysége.
http://abcnews.go.com/Politics/wireStory/latest-israel-syria-brought-airstrikes-54464243
Az hogy elismerte a hivatalos amerikai forrás hogy 105 öt indítottak, és 3 célpontra mindössze ezt a brutál mennyiséget, az önmagában nekem nagyon meglepő.Figyelj,ezen tök felesleges matekolni mert soha nem tudunk meg e pontos számot.A lényeg az arányokon van és azon,hogy nem,hogy nem hever romokban szíria de nagyobb a harci kedvük mint eddig bármikor.
Az egyenlet lényeg 3célpont/100 körüli rakéta MIVAN!!!
Mért nem fogadjátok el a kézenfekvő dolgokat.HAZUDNAK.Az hogy elismerte a hivatalos amerikai forrás hogy 105 öt indítottak, és 3 célpontra mindössze ezt a brutál mennyiséget, az önmagában nekem nagyon meglepő.
Nagy szívás, hogy lelőtték az összes rakétát, de úgy tűnik, hogy pont a kijelölt célpontok felett lőtték le őket és pont rájuk estek.
Ez aztán a win-win! Az összes rakétát lelőtték és az összes rakéta betalált egyszerre!
Ha legutóbb 1 célpontra ment 57 ha jól emlékszem, akkor 3 célponton 105 még kevesebb is célpontonként mint legutóbb.Az hogy elismerte a hivatalos amerikai forrás hogy 105 öt indítottak, és 3 célpontra mindössze ezt a brutál mennyiséget, az önmagában nekem nagyon meglepő.
És árulkodó is.Az hogy elismerte a hivatalos amerikai forrás hogy 105 öt indítottak, és 3 célpontra mindössze ezt a brutál mennyiséget, az önmagában nekem nagyon meglepő.
Ezek szerint damaszkuszi katonai reptérre is ment 9 rakéta és 4 be is talált, homszi reptérre is ment 16 és 3 betalált. A másik verzió szerint ezek nem is voltak célpontok. Egyszerű a megoldás: meg kell mutatni a reptereket ahol volt találat is, akkor kiderül, hogy tényleg célpontok voltak azok is.
mit talált el? kecskenyájat