Boki, ezek gépveszteségek? Sajnos nem tudok oroszul, van ebből angol verzió?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha valóban igaz lenne amit leírtál, akkor sem lenne etikus. Viszont jelen tudomásom szerint sem nem etikus, sem nem jogszerű. Kíváncsian várom a jogszabályi (egyezménybeli) hivatkozásokat...Szivesen kikeresem neked de mielott megtennem szeretnem tudni a velemenyedet illetve hogy mit valtoztatna a velemenyeden ha kiderulne hogy amit leirtam az igaz?
Ha valóban igaz lenne amit leírtál, akkor sem lenne etikus. Viszont jelen tudomásom szerint sem nem etikus, sem nem jogszerű. Kíváncsian várom a jogszabályi (egyezménybeli) hivatkozásokat...
(Ettől függetlenül, mint mondtam meggyőzhető vagyok, de nehéz elfogadnom a parittyás palesztinok elleni fegyverhasználatot, Jeruzsálem kisajátítását, a Golan megszállását, Gáza elszeparálását. Persze azt is nehezen veszi be a gyomrom, ha egyes palesztin csoportok bombákat robbantanak civilek mellett... )
A zsidóknak mindent szabad. Főleg a cionistáknak. Van ez az íratlan törvény. Nem hallottál róla?Ha valóban igaz lenne amit leírtál, akkor sem lenne etikus. Viszont jelen tudomásom szerint sem nem etikus, sem nem jogszerű. Kíváncsian várom a jogszabályi (egyezménybeli) hivatkozásokat...
(Ettől függetlenül, mint mondtam meggyőzhető vagyok, de nehéz elfogadnom a parittyás palesztinok elleni fegyverhasználatot, Jeruzsálem kisajátítását, a Golan megszállását, Gáza elszeparálását. Persze azt is nehezen veszi be a gyomrom, ha egyes palesztin csoportok bombákat robbantanak civilek mellett... )
Valoban csak "halvany fingom" vanb a magyar kozallapotokrol mivel ahogy korabban is emlitettem mar huzamosabb ideje kulfoldon elek. Azonban szivesen tanulok. Erdekelne mire gondoltal mit mulasztottam mit nem tudok ?
Koszonom
Szivesen kikeresem neked de mielott megtennem szeretnem tudni a velemenyedet illetve hogy mit valtoztatna a velemenyeden ha kiderulne hogy amit leirtam az igaz?
Miért égeted magad ilyen hozzászólásokkal, vagy nektek ezt tanítják, akkor jól meg vagy vezetve.
Akkor hogy magyarázod meg hogy a 45-utáni Szovjet határ miért nem Berlinnél volt.
Ha olvasod a Honvédségi kézifegyverek-ben a dudi-val folyt eszmecserét, nyilvánvaló lesz a számodra, mire gondoltam.
"Ettől függetlenül, mint mondtam meggyőzhető vagyok,"
Mar nincsenek olyan illuzioim hogy meggyozzek valakit. En mar beerem azzal ha az illeto elgondolkodik a dolgon es elmondja normal emberi hangon a velemenyet .
"de nehéz elfogadnom a parittyás palesztinok elleni fegyverhasználatot,"....Meg kozepkorban is katonai fegyver volt a parittya es a csuzli.
"Jeruzsálem kisajátítását," ...Jeruzsalemet nem kisajatitottak hanem egy az arabok altal inditott haboruban elfoglaltak....
"a Golan megszállását"...Ezzel ugyanaz a helyzet. Nem kelett volna megtamadni izraelt ...
"Gáza elszeparálását"...Mit ertesz elszeparalason ?
Ez nem kis tűzijáték. Tényleg csak anyagi kár van? Ráadásul 6 robbanásról írnak.Hatalmas robbanás történt a hamai katonai reptér közelében, valami lőszerraktár gyulladt ki. Állítólag a nagy hőség miatt keletkezett a tűz. Csak anyagi kár van.
https://sputniknews.com/middleeast/201805181064575831-blast-hama-syria/
11 halottról tucatnyi sebesültről írnak:Hatalmas robbanás történt a hamai katonai reptér közelében, valami lőszerraktár gyulladt ki. Állítólag a nagy hőség miatt keletkezett a tűz. Csak anyagi kár van.
https://sputniknews.com/middleeast/201805181064575831-blast-hama-syria/
Szvsz, ezek bevetések + gépveszteségek.Boki, ezek gépveszteségek? Sajnos nem tudok oroszul, van ebből angol verzió?
Miért hagynám ki? Melyik országnál nem volt feszkó? Közép európában meg kb mindenki egymás torkát tépné, ha nem lenne az únió.Gondolom itt a krealt orszagokat illetoen nem hagyod ki Irakot, Libanont Sziriat etc sem.Ja meg komplett Kozep-Europat... Tobbek kozott.
Nekem az ilyen vándormadarak nem annyira tetszenek. Aki elmegy az orszáEzt úgy módosítanám, hogy az erőszakos cionista, a felsőbbrendűségében hívő ortodox, az erkölcstelen kizsákmányoló pénzember ne jöjjön ide, mert ők keltik a feszkót. A többivel semmi baj, miért ne jöhetnének ide, pláne ha családi, kulturális gyökereik is vannak errefelé.
Egyébként igen. Erről jót lehet beszélgetni . A kérdés alapja a mi alapján mi jogos kérdés. Nem jogos a Golán elfoglalása Izrael részéről, hisz egy szuverén ország területét szálta meg. Katonailag ellenben jogos lehet, hisz egy többször is rátámadó állam területéből csipentett egy darabot, amit ütközőzónaként használhat, ergo távol tartja a határaitól a hadműveleteket és az általuk okozott károkat. Nézőpont kérdése az egész világ.Szivesen elbeszelgetnek veled arrol mi jogos es mi nem de lathatoan te mar eldontotted a kerdes barminemu nemzetkozi jogi ismeret nelkul.
:-(
Nekem az ilyen vándormadarak nem annyira tetszenek. Aki elmegy az orszá
Egyébként igen. Erről jót lehet beszélgetni . A kérdés alapja a mi alapján mi jogos kérdés. Nem jogos a Golán elfoglalása Izrael részéről, hisz egy szuverén ország területét szálta meg. Katonailag ellenben jogos lehet, hisz egy többször is rátámadó állam területéből csipentett egy darabot, amit ütközőzónaként használhat, ergo távol tartja a határaitól a hadműveleteket és az általuk okozott károkat. Nézőpont kérdése az egész világ.