[BIZTPOL] Szíriai helyzet

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 565
14 403
113
nem tudom hol olvastam de valamiért az van a fejemben hogy csak nem támadó drónok repülését engedélyezték a törököknek.
Jelen esetben, nem hiszem hogy ekkora öngólt rúgna valaki magának.

• Tetszik
Reactions: Loken

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 565
14 403
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 643
113
According to the Turkish Ministry of National Defense, 8 battle tanks, 4 IFVs, 5 howitzers and 2 rocket launchers of the SAA were destroyed in the last 24 hours.
One of the Turkish strikes also destroyed what appears to be a Pantsir-S1 air-defense system of the Syrian Arab Air Defense Forces (SyAADF). Ankara had claimed that a system of this type was destroyed along with a BUK medium-range air-defense system.
https://southfront.org/turkish-drone-strikes-inflict-catastrophic-losses-on-syrian-army-videos/

monster

Well-Known Member
2016. február 21.
2 359
11 337
113
According to the Turkish Ministry of National Defense, 8 battle tanks, 4 IFVs, 5 howitzers and 2 rocket launchers of the SAA were destroyed in the last 24 hours.
One of the Turkish strikes also destroyed what appears to be a Pantsir-S1 air-defense system of the Syrian Arab Air Defense Forces (SyAADF). Ankara had claimed that a system of this type was destroyed along with a BUK medium-range air-defense system.
https://southfront.org/turkish-drone-strikes-inflict-catastrophic-losses-on-syrian-army-videos/

Az elmúlt napok jelentéseit összegezve a törökök szerint ők kilőttek, vagy zsákmányoltak mintegy 100 nehéztechnikát, közte kb. 40 tankot. Nem sok maradhatott az SAA-nél ezekből, ha mégis tovább tudnak előretörni, akkor azért gyanús lesz, hogy ezt a számot felfelé kerekítették a törökök.

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 828
23 010
113
Három helyen olvastam, hogy vagy lövik már a török drónokat vagy néhány órán belül megkezdik. Arra gondolok, hogy megtalálták a zavarás ellenszerét.
Holnap kiderül.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 643
113
Az elmúlt napok jelentéseit összegezve a törökök szerint ők kilőttek, vagy zsákmányoltak mintegy 100 nehéztechnikát, közte kb. 40 tankot. Nem sok maradhatott az SAA-nél ezekből, ha mégis tovább tudnak előretörni, akkor azért gyanús lesz, hogy ezt a számot felfelé kerekítették a törökök.
De nem tudnak. És jópárról videó is van.

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 606
14 776
113

T

Törölt tag

Guest
Őőőő nem. Azt a parlament dönti el és nem a miniszterelnök (már ha a hadüzenetre gondoltál).
A hadsereg főparancsnoka, a köztársasági elnök dönti el, hogy aláírja vagy megvétózza a parlament döntését.

De hadüzenetről szó sincs, a törököket csak szóban támogatjuk.

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113

18+

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 667
16 269
113
Asszem, lehet, vége a török haverságnak. Orbán telefonált a Szultánnak, aki neki is megerősítette, jönnek a menekültek. Valamiért Erdogan nagyon erősnek hiszi magát. Ez mögött lehet valami...

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
10 270
40 885
113
Kafr Naval felszabadítva a szír kormányerők által

• Tetszik
Reactions: Loken and fishbed

theo

Well-Known Member
2016. június 1.
2 334
9 635
113
Görögország értesülések szerint megvétózza a NATO nyilatkozatát Törökország támogatásáról a Szíriai eszkalációj közepette
https://sputniknews.com/europe/2020...-on-support-for-turkey-amid-syria-escalation/
Nagy mesterek ezek az "újságírók", teljes a döbbenet.
Elképzelni nem tudtam volna, hogy a görögök megvétózzanak valamit, amit a törökök akarnak. :)
Ennél csak az lenne nagyobb meglepetés, ha Izrael támogatná az USA közel-keleti rendezési tervét.
De kicsit az is meglepne, ha Észak Korea nem értene egyet Dél Koreával.

Amúgy a ruszkik nem vétóznának.... Ajajj.... Jó, hogy itt vannak a görögök:D:D:D:D

• Tetszik
Reactions: Loken