Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valószínűbb, hogy a többség tegnap este óta letudta a földközi-tenger és orosz topikokban ezt, amikor belinkeltem.Lusták az emberek rákattintani a linkre, igazad volt.
Látszik, hogy hányan és kik "Tetszik"-elik az én, illetve Te HSz-edet.
Szíria 2021.
Török M-60T Sabre, működőképesen Hatay tartományban
Február 3. Török konvojban az M-60T Sabre leamortizálva Sarakib környékén. Minusz 6 török katona...
Február 20-án az Oroszországban betiltott Hayat Tahrir Al-Sham terrorszervezet fegyvereseit és az úgynevezett mérsékelt ellenzék szövetséges csoportjait kicsit megritkították a Szu-24 vadászbombázók.
Február 24-én estére a 25. SAA-hadosztálynak sikerült elfoglalnia a következőkben felsorolt Idlib déli településeit - Maarrat al-Khurma, Maarrat Sin, Maarat Tasin, Jbala.
2020. január Idlib
T-62 vagy Type 69, nincs rajta semmi extra. M verziója van mint a T-55-nek, ugyanaz a BDD. A többi csupasz 72. Szerintem M....ez szerintem nem az, de a torony itt sincs túl-(pót-)páncélozva (a teknő elején mintha lenne valami, gyárilag / utólagos ? ):
Csapásait (támadásait)!Az orosz fegyveres erők elektronikus hadviselési rendszerei blokkolják az izraeli repülőgépek szíriai családjait
Турбо-страница
yandex.ru
Azt akartam írni csak valamiért átjavította a billentyűzet programja és nem csekkoltam le később.Nem csapásait?
Szerintem nem hitték el hogy ez megtörténhet. Volt egy hangfelvétel ahol oroszul beszél egy csávó a dologról és ott azt mondja hogy egyáltalán nem voltak felkészülve rá hogy szétkapják őket a "levegőből". Annyira nem volt rá semmi tervük hogy a tartalékban lévő zászlóaljukat is csak be küldték miután a támadó zászlóaljat már gyakorlatilag harcképtelenné tették az amcsik. Azokat is szétkapták, ekkor vették fel a kapcsolatot a az amikkal hogy hadd vigyék el a halottakat meg a sérülteket. Szóval nekem nagyon úgy tűnik hogy azt hitték mert hogy ők oroszok az amcsik majd hagyják hogy szétkúrják az kurdokat. Aztán meg benézték. A videók amik fönt voltak nem egy gyorsan mozgó támadást ábrázoltak hanem nehéz fegyvereket ahogy a kezelőszemélyzet lövöldözi a kurd állásokat aztán meg boom, volt, nincs.Volt az az eset amikor Vagneresek valahol Deir ez Zortól nyugatra megkóstoltak amcsikat, de aztán csúnyán lebombázták őket.
Szálingrádnál a szovjet katonáknak azt mondták, hogy úgy harcoljanak mintha meg akarnák ölelni az ellenséget, soha ne legyenek egy kézigránát hajításnál messzebb és akkor nem tudják majd használni a németek a tüzérségüket.
Lehet valamit tudni, hogyan akarták elkerülni a Vagneresek a légicsapást?
Mert azért arra lehetett számítani. Vagy nem tudtak időben elég közel kerülni?
Az egyik legnagyobb szir hazafi volt, nyugodjek bekeben. Ha valakire, hat ra nem lehet azt mondani, hogy megszallo, hisz tartotta a frontot, nem szallt meg semmit. Az, hogy nem ismered fel, egy dolog, de hogy hulyesegeket irsz az ismeretek hianyaban, na az a szomoru.Milyen hősök...?!? - Mocskos gyilkos megszállók...!!!
Felkészültünk a télre. De, hogy hó is lesz azt nem gondoltuk!Szerintem nem hitték el hogy ez megtörténhet. Volt egy hangfelvétel ahol oroszul beszél egy csávó a dologról és ott azt mondja hogy egyáltalán nem voltak felkészülve rá hogy szétkapják őket a "levegőből". Annyira nem volt rá semmi tervük hogy a tartalékban lévő zászlóaljukat is csak be küldték miután a támadó zászlóaljat már gyakorlatilag harcképtelenné tették az amcsik. Azokat is szétkapták, ekkor vették fel a kapcsolatot a az amikkal hogy hadd vigyék el a halottakat meg a sérülteket. Szóval nekem nagyon úgy tűnik hogy azt hitték mert hogy ők oroszok az amcsik majd hagyják hogy szétkúrják az kurdokat. Aztán meg benézték. A videók amik fönt voltak nem egy gyorsan mozgó támadást ábrázoltak hanem nehéz fegyvereket ahogy a kezelőszemélyzet lövöldözi a kurd állásokat aztán meg boom, volt, nincs.
Nem. A szír olajkutakat akarták visszafoglalni amit az SDF elfoglalt Deir ez Zortól keletre.Volt az az eset amikor Vagneresek valahol Deir ez Zortól nyugatra megkóstoltak amcsikat, de aztán csúnyán lebombázták őket.
Szálingrádnál a szovjet katonáknak azt mondták, hogy úgy harcoljanak mintha meg akarnák ölelni az ellenséget, soha ne legyenek egy kézigránát hajításnál messzebb és akkor nem tudják majd használni a németek a tüzérségüket.
Lehet valamit tudni, hogyan akarták elkerülni a Vagneresek a légicsapást?
Mert azért arra lehetett számítani. Vagy nem tudtak időben elég közel kerülni?
Nem úgy volt hogy a ruszkik védik őket?Iráni tanker közvetlenül Szíria partjainál. Újabb zsidó támadás iráni hajó ellen.
Fogják, de mikortól és melyikeket senki sem tudja. Másik dolog, hogy egy kamikaze drón támadástól(a képen)hogyan védik meg...Nem úgy volt hogy a ruszkik védik őket?
Három halott van a hajón.Iráni tanker közvetlenül Szíria partjainál. Újabb zsidó támadás iráni hajó ellen.