Szebb időket látott szír MiG-25 Foxbat.
Orosz MiG-31 Foxhound Damaszkusz mellett.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Egy Iránban csomagolt Nestle tejes tartály került az izraeli ellenség célpontjába a #Latakia kikötőben".
.
Rendesen ég ott a bébiétel, amit természetesen iránból kellett hozni, hiszen ott gyártják a legjobb bébiételeket.
Hát ehez a türköknek is lessz egy-két szava.
Ez volt az a konténer, amit direkt ezért tettek a többi közé."Egy Iránban csomagolt Nestle tejes tartály került az izraeli ellenség célpontjába a #Latakia kikötőben"
Halálhörgések?Hát ehez a türköknek is lessz egy-két szava.
Ez a MiG-25ös is megy már a vasba. Pedig ilyennek még F-18ast is lőttek.Szebb időket látott szír MiG-25 Foxbat.
Ez vicc? Legutóbb egy hét alatt kiirtották a fél szíriai hadsereget.Halálhörgések?
Legalább írnád meg rendesen ezt az 1 db kijelentő mondatot, mert ez így, ebben a formában nem értelmezhető gúnyolódásnak. Gondolom az akart lenni, nem annak az interpretálása, hogy 1 konténert direkt tesznek-e egymás mellé. Bár az sem kizárható, hogy 1 konténert véletlenül teszik a másik konténer mellé. De mi van, ha alá tették. Vagy fölé. Vagy többnek tették alá, esetleg fölé?Ez volt az a konténer, amit direkt ezért tettek a többi közé.
Egyrészt, szerintem nem gúnyolódni akart, másrészt figyelhetnél a névelők helyes használatára.Legalább írnád meg rendesen ezt az 1 db kijelentő mondatot, mert ez így, ebben a formában nem értelmezhető gúnyolódásnak. Gondolom az akart lenni, nem annak az interpretálása, hogy 1 konténert direkt tesznek-e egymás mellé. Bár az sem kizárható, hogy 1 konténert véletlenül teszik a másik konténer mellé. De mi van, ha alá tették. Vagy fölé. Vagy többnek tették alá, esetleg fölé?
Itt teszik fölé, vagy veszik le, hogy alá tehessék.
Mit akart, oktass már ki, légyszi, légyszi.Egyrészt, szerintem nem gúnyolódni akart, másrészt figyelhetnél a névelők helyes használatára.
Hát éppen tegnap olvastam egy elemzést, vagy mit, aminek az volt a címe, hogy a Szíriába telepített orosz légvédelem tulajdonképpen Izraelt védi egy tömeges iráni rakétacsapás ellen.nem tudom ez pld komolyan vehető -e, vagy visfultinking
Egymásnak tettek komoly szemrehányást. Amúgy simán kinézem ezekből a fatökűekből, hogy a két radar nem volt összedrótozva.Na akkor az általad berakott kínai anti-stealht radar miatt elég komoly szemrehányást tettek a kínaiaknak az oroszok, mivel ennek a radarnak kellett volna észlelni az F-35-t, de sz...t sem érzékelt szét is lőtték Bibiék.....
Megjött a Hezbollahnak az ellátmány Iránból. A szokásos robbanóeszközök, fegyverek, ruhák, ilyesmik. És miután ők sem hülyék, tudták, hogy a zsidók jó eséllyel szét fogják bombázni. Hát tettek közé egy konténer tejet is, hogy majd azt mutogassák a TVben. Ennyi.Mit akart, oktass már ki, légyszi, légyszi.
Ne a névelővel foglalkozz, légyszi, légyszi.
Akkor kettőt kell a radar elé állítani. Vagy kilencet. A felderítő radarodat nem adhatod.Ha kifogy vagy lelép a személyzte vagy egyéb okokból vak vagy béna, akkor semmi nem tudja. De te akkoris egy éles helyzetben vársz tőle 100%-ot mikor egy sokkal nagyobb technológiai hézaggal operáló csatában sincs 100%-os találat.
Ennek a lehetőségével én is tisztában vagyok, de nem ezt írtad le. A nyegle benyögésedre írtam!Megjött a Hezbollahnak az ellátmány Iránból. A szokásos robbanóeszközök, fegyverek, ruhák, ilyesmik. És miután ők sem hülyék, tudták, hogy a zsidók jó eséllyel szét fogják bombázni. Hát tettek közé egy konténer tejet is, hogy majd azt mutogassák a TVben. Ennyi.
Amennyi van az adott helyzetben. A radarokat biztosan jobban védik, de van egy halom kiemelt célpont, amiket mind védeni kell.Akkor kettőt kell a radar elé állítani. Vagy kilencet. A felderítő radarodat nem adhatod.
Már az oroszok is ingyen adják nekik a légvédelmet, nem csak az amerikaiak? És azt miért tennék?Hát éppen tegnap olvastam egy elemzést, vagy mit, aminek az volt a címe, hogy a Szíriába telepített orosz légvédelem tulajdonképpen Izraelt védi egy tömeges iráni rakétacsapás ellen.