Aztán majd elfelejtenek távozni.Bibi a Hermon-hegyen történő, legalább 2025 végi tartózkodásra utasította a Tzahalt
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aztán majd elfelejtenek távozni.Bibi a Hermon-hegyen történő, legalább 2025 végi tartózkodásra utasította a Tzahalt
Mint az oroszok '45-ben.....Aztán majd elfelejtenek távozni.
Szerintem ukránokat akartál írni...Mint az oroszok '45-ben.....![]()
Aztaqrva! Ez már az alja vagy mész meg lejjebb? :0akkor sem gondolom u.annak valakit megtámadni, vagy a senkiét ideiglenesen kölcsön venni
Nekem oroszt kellett tanulnom az iskolában. Ha ukránok voltak, akkor miért nem ukránul tanultunk?Szerintem ukránokat akartál írni...
Ez egyértelmű.Aztán majd elfelejtenek távozni.
Mert az orosz volt a hivatalos nyelv. Azon értetté meg egymást a 220 nemzet és nemzetiség a SZU-ban. Leülhetsz fiam,egyes!Nekem oroszt kellett tanulnom az iskolában. Ha ukránok voltak, akkor miért nem ukránul tanultunk?
inkább szovjetetSzerintem ukránokat akartál írni...
Milyen vicces az is amúgy, hogy a szovjetúnióban elkövetett összes disznóságért hirtelen csak az ukrán tagköztársaság felelinkább szovjetet
mondjuk ugye az sem csak orosz
ide meg elsősorban az akkor a mai ukrajnában állomásozó, ki tudja milyen nációkat tartalmazó csapatok jöttek
de a "fiataloknak" ezt hiába magyarázod, ők már az új hazugságokban nőttek fel
Olyan vagy, mint a párom, aki mindig jobban tudja, mit akarok mondani. Neked is az a válaszom, hogy nem. Oroszokat akartam írni.Szerintem ukránokat akartál írni...
A Szovjetunió az gyakorlatilag az Orosz Birodalom vörös köpenyben. Egyébként a kacsakezű (aki ugye grúz volt) egy idő után úgy beszélt, hogy mi, oroszok....Milyen vicces az is amúgy, hogy a szovjetúnióban elkövetett összes disznóságért hirtelen csak az ukrán tagköztársaság felel
Sőt lassan az lesz, hogy a szocializmus is amúgy az ukránok miatt nem működött a szovjetúnióban és ők szabotálták el valójában a jóindulatú szovjet eszme tökéletes kiteljesedését![]()
Egy soknemzetiségű birodalom minden bűnét értem én, hogy most az egyik oldal szurkoló hülyéinek nagyon kényelmes ráhúzni a ellenoldali népre de ezt a színvonalat hagyjuk meg a fészbúkos nyugdíjasoknak.
Jó bazzmeg, te se menj át a ló túloldalára, nálad se legyen Sztálinból orosz hirtelen...A Szovjetunió az gyakorlatilag az Orosz Birodalom vörös köpenyben. Egyébként a kacsakezű (aki ugye grúz volt) egy idő után úgy beszélt, hogy mi, oroszok....
Olvasd már azt bazzmeg (sic!), amit írtam... Odapötyögtem (direkt neked), hogy grúz volt. Ennek ellenére...Jó bazzmeg, te se menj át a ló túloldalára, nálad se legyen Sztálinból orosz hirtelen...
Szovjet vezető diktátor volt, grúz etnikumú, pont. Aki mást mond, ír, hajlítja a történelmet!
"A napokban az egyik ukrán politikus azt állította" Ez már elég bizonyíték hogy nem volt az oroszoknak közük hozzá?Mert az orosz volt a hivatalos nyelv. Azon értetté meg egymást a 220 nemzet és nemzetiség a SZU-ban. Leülhetsz fiam,egyes!
Az emberek többsége buta bagy képzetlen kinek hogyan tetszik, mert azt hiszik,ha valaki oroszul beszél/t az orosz.
Lásd a II. és III. ukrán front esetét. A napokban az egyik ukrán politikus azt állította, hogy az ukrán frontok a 2. világháborúban szinte csak ukránokból álltak. Azt abból az alkalombĺ nyilatkozta, hogy Putyin május 9-re több európai vezetőt is meghívott.
Tehát ebből kiindulva az ukrán hívőknek ezt kell elhinnük ás terjeszteniük. Magyarul 1945-ben ukránok szabadították fel Magyarországot és erőszakoltak meg magyar nőket.
Az meg tény, hogy nem UA a SZU jogutódja, hanem RU.Jó bazzmeg, te se menj át a ló túloldalára, nálad se legyen Sztálinból orosz hirtelen...
Szovjet vezető diktátor volt, grúz etnikumú, pont. Aki mást mond, ír, hajlítja a történelmet!
Aztaqrva! Ez már az alja vagy mész meg lejjebb? :0
Láttam, csak arra toltad már a narratívád hogy gyakorlatilag orosznak érezte magát, holott grúz volt, és a Szovjet elő ember. Ugyanakkora csúsztatás ez is, mint hogy az ukrán front ukránjai erőszakolták végig a felmenőinket 45 ben, törték le 56 ot.Olvasd már azt bazzmeg (sic!), amit írtam... Odapötyögtem (direkt neked), hogy grúz volt. Ennek ellenére...
Na látod,az ukránok mindig megmondják a tutit! Szóval, ukránokkal szimpatizáló srácok továbbra is figyelni az ukrán nyilatkozatokat, mindig tanulhattok tőlük újat."A napokban az egyik ukrán politikus azt állította" Ez már elég bizonyíték hogy nem volt az oroszoknak közük hozzá?
Akkor Berlint is az ukránok szabadították fel? Mert ott sem viselkedtek másként. Az oroszok ezek szerint nem is harcoltak a 2. világháborúban?
Abban a 40 évben amíg itt voltak nem így tudtuk.
Igen szovjet, de én az illető ukrán politikus nyilatkozatára reagáltam.inkább szovjetet
mondjuk ugye az sem csak orosz
ide meg elsősorban az akkor a mai ukrajnában állomásozó, ki tudja milyen nációkat tartalmazó csapatok jöttek
de a "fiataloknak" ezt hiába magyarázod, ők már az új hazugságokban nőttek fel
Gondolom @boki szerint a Belorusz Frontokban is csak fehéroroszok (SZU lakosságának 4%-a) harcoltak. Az oroszok otthon voltak..."A napokban az egyik ukrán politikus azt állította" Ez már elég bizonyíték hogy nem volt az oroszoknak közük hozzá?
Akkor Berlint is az ukránok szabadították fel? Mert ott sem viselkedtek másként. Az oroszok ezek szerint nem is harcoltak a 2. világháborúban?
Abban a 40 évben amíg itt voltak nem így tudtuk.
Sajnos nem tudom már megkérdezni édesapámat, hol és mikor mondta a kacskakezű, de többször felemlegette.Láttam, csak arra toltad már a narratívád hogy gyakorlatilag orosznak érezte magát, holott grúz volt, és a Szovjet elő ember.
Jóban volt néhány itt állomásozóval (még katonával is, akik egyébként horribile dictu! normális emberek voltak). Bizony, engem is elcipelt mindenféle kulturális eseményre. Bizton mondhatom, hogy a legtöbbjük orosz volt. Ezért van a tulajdonomban a Nahimov rend isUgyanakkora csúsztatás ez is, mint hogy az ukrán front ukránjai erőszakolták végig a felmenőinket 45 ben, törték le 56 ot.
Szovjetek voltak. Akiknek a vezetői közt volt mindenféle Szszkból származó, ukrán is, orosz is, grúz is. A lakosság túlnyomó része orosz volt, akik hozzán jöttek mindenféle szovjetek voltak, sanszosan sok orosz ÉS ukrán volt köztük.
Ennyi.
Ha így nézzük, akkor a 3. Birodalomnak sem volt, csak és kizárólag a béke, biztonság és Lebensraum nevében tett mindent.SirHiggins megmondta, hogy Izraelnek nincsenek területi igényei és csak és kizárólag a béke, biztonság és demokrácia nevében tesz mindent.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..