Ezt mondom én is.A Sabalin desszant hajó, a Szíria déli,észak-keleti részéről kivont haditechnikai eszközőkért megy.
Egyébként még úton van pár orosz szállító ezen kívül is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt mondom én is.A Sabalin desszant hajó, a Szíria déli,észak-keleti részéről kivont haditechnikai eszközőkért megy.
Két hajó indult útnak a Balti-tengerről, az egyik a Sabalin,másik egy szíllítóhajó.Ezt mondom én is.
Egyébként még úton van pár orosz szállító ezen kívül is.
Még van legalább egy, de inkább kettőKét hajó indult útnak a Balti-tengerről, az egyik a Sabalin,másik egy szíllítóhajó.
Én hoztam forrást az állításomra, szívesen olvasom a tiédet is.Már akkor is tévedtél.
Az elég nagy baj, van pár oldalnyi válasz csak ebben a topikban! Olvass vissza tíz évet!Én hoztam forrást az állításomra, szívesen olvasom a tiédet is.
Csak nem találom.
Meg visz ellátmányt az ott maradóknak.A Sabalin desszant hajó, a Szíria déli,észak-keleti részéről kivont haditechnikai eszközőkért megy.
Elég ha egyet ide linkelsz.Az elég nagy baj, van pár oldalnyi válasz csak ebben a topikban! Olvass vissza hét-nyolc évet!
Demográfiai válság?Amiket lehet találni adatokat 2.89-3 között volt a születési "ráta" Izraelben nem véletlen próbálnak terjeszkedni.Belpol "válságot" azt nem vitatom.Visszatérvén a topik témájához...Izrael, amely állam amúgy is demográfiai és belpolitikai válságban van, a folyamatos háborús fenyegetettségben látja a Bibi által vezetett szélsőséges kormány talponmarafását...ezért, 21re is lapot kérnek...
https://southfront.press/military-situation-in-syria-on-december-17-2024-maps-update/
Az összeset olvasd folyamatában a többi ide íróéval együtt, mert mind tele van fontos részletekkel olykor napról-napra. Mi itt arra emlékszünk, hogy kezdődtek a tüntetések, hogy omlott össze a belbiztonság a leverésük feladatának súlya alatt, hogy került bevetésre a hadsereg és milyen következményei lettek annak. Meg arra is, hogy hullott darabjaira hónapok alatt a a tüntetések idején még egységesen változást akaró szír társadalom, ami létező dolog volt, mint a jugoszláv anno, aztán a durvuló erőszak darabjaira szaggatta a vallási-etnikai konfliktusok mentén. Igaz, a topik egy évvel a kezdetek után kezdődik, de még így sok minden van benne az előjátékról!Elég ha egyet ide linkelsz.
Demográfiai válság?Amiket lehet találni adatokat 2.89-3 között volt a születési "ráta" Izraelben nem véletlen próbálnak terjeszkedni.Belpol "válságot" azt nem vitatom.
Értem.Az összeset olvasd folyamatában a többi ide íróéval együtt, mert mind tele van fontos részletekkel olykor napról-napra. Mi itt arra emlékszünk, hogy kezdődtek a tüntetések, hogy omlott össze a belbiztonság a leverésük feladatának súlya alatt, hogy került bevetésre a hadsereg és milyen következményei lettek annak. Meg arra is, hogy hullott darabjaira hónapok alatt a a tüntetések idején még egységesen változást akaró szír társadalom, ami létező dolog volt, mint a jugoszláv anno, aztán a durvuló erőszak darabjaira szaggatta a vallási-etnikai konfliktusok mentén. Igaz, a topik egy évvel a kezdetek után kezdődik, de még így sok minden van benne az előjátékról!
Mindkettőtöknek van igazsága. Volt elégedetlenség, voltak tüntetések, volt idegen titokzatos szolgálati rádolgozás. És amikor az Iszlám Állatok összeszerveződtek, akkor nyugatról tömegével indultak meg a nemzetközi önkéntes brigádok. Lakosságarányosan Ausztria volt a nem túl büszke ezüstérmes a belgák után. És ne felejtsük el, mennyi 15-17 éves csaj lépett le dzsihadistafeleségnek.Értem.
Én meg arra emlékszem, hogy a BND (a német hírszerzés) másfél évvel a fegyveres harcok kirobbanása után azt állapítja meg, hogy a 15 000 "felkelő" 95%-a külföldi.
Ez erősen ellentmond annak, amire "emlékeztek".
(Bár nem tudom, mi ez a többesszám.)
És amúgy az összeomláskor is a "felkelők" valahogy mind a török, az izraeli és a jordán határtól indulva verték le Assadot. Furcsa módon.
(A jordán határnál -de már Szíriában- van egy amerikai katonai bázis. Furcsa módon.)
Ha áttekintjük a White Helmet történetét (amit egy leszerelt brit hírszerző alapított és működtetett), megint csak a külföldi ténykedés sejlik fel.
És itt van még Trump eheti benyögés, mi szerint Asszadot a törökök buktatták meg. Nem mintha Trump valami cáfolhatatlan forrás volna, de nem hiszem, hogy az ujjából szopta az országnevet.
Szóval értem én, hogy mire emlékszel (pláne ha csak az Al-Jazzirát meg a CNN-t nézted), csak az elérhető tények ezt nem támasztják alá.