Neee, ne haragudj, de ez baromi vicces. De már megszoktuk, szeretünkakkor sem gondolom u.annak valakit megtámadni, vagy a senkiét ideiglenesen kölcsön venni

Neee, ne haragudj, de ez baromi vicces. De már megszoktuk, szeretünkakkor sem gondolom u.annak valakit megtámadni, vagy a senkiét ideiglenesen kölcsön venni

Én ezt kézséggel elhiszem Neked. Az oroszok voltak a legnagyobb létszámú Szovjet nemzetiség, ezt adja a matek amit írtál. Mind Szovjet volt akkor, az összes. A semmit dagasztjuk.Gondolom @boki szerint a Belorusz Frontokban is csak fehéroroszok (SZU lakosságának 4%-a) harcoltak. Az oroszok otthon voltak...
Sajnos nem tudom már megkérdezni édesapámat, hol és mikor mondta a kacskakezű, de többször felemlegette.
Jóban volt néhány itt állomásozóval (még katonával is, akik egyébként horribile dictu! normális emberek voltak). Bizony, engem is elcipelt mindenféle kulturális eseményre. Bizton mondhatom, hogy a legtöbbjük orosz volt. Ezért van a tulajdonomban a Nahimov rend is
Ő volt az egyébként (írtam itt többször), aki elmondta, hogy inkább 1000 orosz, mint egy ukrán De ettől még nem az ukránok szálltak meg minket.
Kellett a bufferHa így nézzük, akkor a 3. Birodalomnak sem volt, csak és kizárólag a béke, biztonság és Lebensraum nevében tett mindent.![]()
!az élet túl rövid ahhoz, hogy komolyan vegyükNeee, ne haragudj, de ez baromi vicces. De már megszoktuk, szeretünk![]()

Főleg ha egy jó poénnal egy Izrael által elkövetett "ideiglenesen kölcsönvételt" lehet bagatellizálniaz élet túl rövid ahhoz, hogy komolyan vegyük![]()
![]()
!az is poénFőleg ha egy jó poénnal egy Izrael által elkövetett "ideiglenesen kölcsönvételt" lehet bagatellizálni!
Ne dicsérd agyonZsidó vagy te tényleg bazzmeg, így félrebeszélni más ember fia nem tud!
@SirHiggins
Zelenszkij ukrán, és mégis akkor kezdett el ukránul beszélni, amikor elnökké választották.Nekem oroszt kellett tanulnom az iskolában. Ha ukránok voltak, akkor miért nem ukránul tanultunk?

Gondolom, az is a senkié kölcsönvétele volt, amikor a deportált zsidók házaiba beköltöztek néhányan.akkor sem gondolom u.annak valakit megtámadni, vagy a senkiét ideiglenesen kölcsön venni
Nem. Miért itt elűzte a lakosságot a Tzahal? Egy ilyen hír sem volt eddig, sehonnan sem.Gondolom, az is a senkié kölcsönvétele volt, amikor a deportált zsidók házaiba beköltöztek néhányan.
Erre pròbàl a felület 95%-a, több éve ràvezetni....Szal hagyjuk ezt a demagóg hülyeséget.
A drúzok ókori bizniszben vannak a zsidókkal.Egyértelmű! Sőt én nem vagyok állszent, teljesen megértem ha egy régióban élő drúz, vagy random keresztény inkább választana/örül egy izraeli megszállási övezetnek a falujával, mint hogy ez a HTS vonal kösse Toyota után!
Csak akkor ha ezt helyesli valaki - én megértem! - akkor mikor az orosz ezt csinálja, ne legyen már az egyik fekete, a másik meg fehér háééé!!!
Alekszandr Sabalin megérkezett a Földközi-tengerre. Vajon mi a célja ? Ki tuhja megvílaszolni a logika, analitika alapján?
![]()
Nem tűnik üresnek.Alekszandr Sabalin megérkezett a Földközi-tengerre. Vajon mi a célja ? Ki tuhja megvílaszolni a logika, analitika alapján?
![]()

Pár nap és a szállítók is beérnek, aztán lehet bepakolni és tiplizni.Alekszandr Sabalin megérkezett a Földközi-tengerre. Vajon mi a célja ? Ki tuhja megvílaszolni a logika, analitika alapján?
A Sabalin desszant hajó, a Szíria déli,észak-keleti részéről kivont haditechnikai eszközőkért megy.Pár nap és a szállítók is beérnek, aztán lehet bepakolni és tiplizni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..