Neee, ne haragudj, de ez baromi vicces. De már megszoktuk, szeretünkakkor sem gondolom u.annak valakit megtámadni, vagy a senkiét ideiglenesen kölcsön venni
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Neee, ne haragudj, de ez baromi vicces. De már megszoktuk, szeretünkakkor sem gondolom u.annak valakit megtámadni, vagy a senkiét ideiglenesen kölcsön venni
Én ezt kézséggel elhiszem Neked. Az oroszok voltak a legnagyobb létszámú Szovjet nemzetiség, ezt adja a matek amit írtál. Mind Szovjet volt akkor, az összes. A semmit dagasztjuk.Gondolom @boki szerint a Belorusz Frontokban is csak fehéroroszok (SZU lakosságának 4%-a) harcoltak. Az oroszok otthon voltak...
Sajnos nem tudom már megkérdezni édesapámat, hol és mikor mondta a kacskakezű, de többször felemlegette.
Jóban volt néhány itt állomásozóval (még katonával is, akik egyébként horribile dictu! normális emberek voltak). Bizony, engem is elcipelt mindenféle kulturális eseményre. Bizton mondhatom, hogy a legtöbbjük orosz volt. Ezért van a tulajdonomban a Nahimov rend is
Ő volt az egyébként (írtam itt többször), aki elmondta, hogy inkább 1000 orosz, mint egy ukrán De ettől még nem az ukránok szálltak meg minket.
Kellett a buffer !Ha így nézzük, akkor a 3. Birodalomnak sem volt, csak és kizárólag a béke, biztonság és Lebensraum nevében tett mindent.
az élet túl rövid ahhoz, hogy komolyan vegyükNeee, ne haragudj, de ez baromi vicces. De már megszoktuk, szeretünk
Főleg ha egy jó poénnal egy Izrael által elkövetett "ideiglenesen kölcsönvételt" lehet bagatellizálni !az élet túl rövid ahhoz, hogy komolyan vegyük
az is poénFőleg ha egy jó poénnal egy Izrael által elkövetett "ideiglenesen kölcsönvételt" lehet bagatellizálni !
Ne dicsérd agyon @SirHigginsZsidó vagy te tényleg bazzmeg, így félrebeszélni más ember fia nem tud !
Zelenszkij ukrán, és mégis akkor kezdett el ukránul beszélni, amikor elnökké választották.Nekem oroszt kellett tanulnom az iskolában. Ha ukránok voltak, akkor miért nem ukránul tanultunk?
Gondolom, az is a senkié kölcsönvétele volt, amikor a deportált zsidók házaiba beköltöztek néhányan.akkor sem gondolom u.annak valakit megtámadni, vagy a senkiét ideiglenesen kölcsön venni
Nem. Miért itt elűzte a lakosságot a Tzahal? Egy ilyen hír sem volt eddig, sehonnan sem.Gondolom, az is a senkié kölcsönvétele volt, amikor a deportált zsidók házaiba beköltöztek néhányan.
Erre pròbàl a felület 95%-a, több éve ràvezetni....Szal hagyjuk ezt a demagóg hülyeséget.
A drúzok ókori bizniszben vannak a zsidókkal.Egyértelmű! Sőt én nem vagyok állszent, teljesen megértem ha egy régióban élő drúz, vagy random keresztény inkább választana/örül egy izraeli megszállási övezetnek a falujával, mint hogy ez a HTS vonal kösse Toyota után!
Csak akkor ha ezt helyesli valaki - én megértem! - akkor mikor az orosz ezt csinálja, ne legyen már az egyik fekete, a másik meg fehér háééé!!!
Alekszandr Sabalin megérkezett a Földközi-tengerre. Vajon mi a célja ? Ki tuhja megvílaszolni a logika, analitika alapján?
Nem tűnik üresnek.Alekszandr Sabalin megérkezett a Földközi-tengerre. Vajon mi a célja ? Ki tuhja megvílaszolni a logika, analitika alapján?
Pár nap és a szállítók is beérnek, aztán lehet bepakolni és tiplizni.Alekszandr Sabalin megérkezett a Földközi-tengerre. Vajon mi a célja ? Ki tuhja megvílaszolni a logika, analitika alapján?
A Sabalin desszant hajó, a Szíria déli,észak-keleti részéről kivont haditechnikai eszközőkért megy.Pár nap és a szállítók is beérnek, aztán lehet bepakolni és tiplizni.