Lássuk azokat a Kalibr roncsokat, de ne úgy, mint a Mig-29-est.
Simán benne van pár db Kaliber lepottyanása a pakliban, hisz Tomahawk -ból is szokott lepottyanni pár db, ez már csak egy ilyen kerékpár, a "cirkálórakéta" műfaj sajátja. Főleg egy új, élesben kipróbált fegyvernél.
A történet előadásmódja, kvázi rákontrázunk a saját kórház bombázáshoz (ami nem is az volt igazából, hisz egy AC-130 -as osztotta az égi áldást az afganisztáni égen..) na az már egy más tészta!
<blockquote rel="Python">Simán benne van pár db Kaliber lepottyanása a pakliban, hisz Tomahawk -ból is szokott lepottyanni pár db, ez már csak egy ilyen kerékpár, a "cirkálórakéta" műfaj sajátja. Főleg egy új, élesben kipróbált fegyvernél.
A történet előadásmódja, kvázi rákontrázunk a saját kórház bombázáshoz (ami nem is az volt igazából, hisz egy AC-130 -as osztotta az égi áldást az afganisztáni égen..) na az már egy más tészta!

Laiki! Én tettem fel szerinted az Alert5-ra a képeket vagy mi a tőgy?? Ne vedd személyeskedésnek, de te láttál már cirkálórakétát belülről? Mert én nem, és nem is állítottam sehol, hogy ezek tuti azok! Csak fel tettem egy kérdést! Vagy itt már azt sem szabad, ha az oroszok ellen szól??
<blockquote rel="Pocok75">Laiki! Én tettem fel szerinted az Alert5-ra a képeket vagy mi a tőgy?? Ne vedd személyeskedésnek, de te láttál már cirkálórakétát belülről? Mert én nem, és nem is állítottam sehol, hogy ezek tuti azok! Csak fel tettem egy kérdést! Vagy itt már azt sem szabad, ha az oroszok ellen szól??
<blockquote rel="laiki"><blockquote rel="Pocok75">Laiki! Én tettem fel szerinted az Alert5-ra a képeket vagy mi a tőgy?? Ne vedd személyeskedésnek, de te láttál már cirkálórakétát belülről? Mert én nem, és nem is állítottam sehol, hogy ezek tuti azok! Csak fel tettem egy kérdést! Vagy itt már azt sem szabad, ha az oroszok ellen szól??
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..