<blockquote rel="akagi"><blockquote rel="vcsaba81"><blockquote rel="mcsaba">A robotrepülős dolog nagyon drága, szerintem nincs is túl sok készleten. Az oroszok tovább fognak bombázni, legfeljebb jobban vigyáznak, és jobban védik a gépeiket.
<blockquote rel="vcsaba81">Szerintem ezek után is menni fog a légitámadás az adott térségben csak most nem repülőről jönn majd az áldás, hanem robotrepülők formályában. Viszont kiváncsi leszek, hogy erdogan fia polónium vagy ricin által fog kimulni a közeljővőben.
</blockquote>
Mondjuk én sem tudm hogy mennyi van raktáron de pár tu-95-sel meg lehet szórni a környéket még irak légteréből, azokat szedhetik is le vadászgépeikkel.
A boszporusz lezárásával csak annyit érnek el, hogy kicsit hosszabb lesz az utánpótlás szállítása latakiába, de Iránon keresztül megoldható.
</blockquote>
A kurdok felfegyverezésével, szerintem rosszabbul járnának. Így meg...
A NATO, meg csak tiltakozhat az ENSZ-ben.
</blockquote>
Mióta létezik kurd ellenállási mozgalom (én gyerekkoromtól emlékszem vissza rájuk, az pedig régen volt), azóta az oroszok mindig is támogatták valamennyire a kurdokat. Változó mértékben, és hol az iráni ágat, hol az irakit, hol a törököt, néha többet is egyszerre, de valahova mindig toltak valamennyi támogatást. Nem véletlen, hogy az Irakban harcoló PKK-egységek kissé marxisták, enyhén baloldaliak, ezért is vannak női harcosaik, férfi-női egyenjogúság van náluk (hol van még ilyen a közel és közép-keleten - Izraelen kívül?).
</blockquote>
Mond neked valamit: 1953.