Biztos a hídfőt üzemeltető orosz ügynökök is olvassák a HTK-t és elolvasták hogy mit lenne tanácsos ott bevetni.DDD
Sőt már az sem lepne meg ha a Mi-28NM heli első bevetése Szíriába lenneD
Így Roni.....olvasok én....
Так что смотри - не балуй!Biztos a hídfőt üzemeltető orosz ügynökök is olvassák a HTK-t és elolvasták hogy mit lenne tanácsos ott bevetni.DDD
Sőt már az sem lepne meg ha a Mi-28NM heli első bevetése Szíriába lenneD
Так что смотри - не балуй!Erről én is olvastam valahol.
Állítólag Mi-28N és ka-52 is lesznek.

Erről én is olvastam valahol.
Állítólag Mi-28N és ka-52 is lesznek.
Feladják a "forradalom fővárosát" a szíriai lázadók
Méghozzá békésen. Az ENSZ égisze alatt sikerült megegyezniük a kormányerőkkel.
Megállapodtak a szíriai hatóságok és a lázadók képviselői, hogy a felkelők két hónapon belül távoznak el-Vaerből, Homsz utolsó olyan városrészéből, amelyet még ellenőrzésük alatt tartanak - közölte kedden Talal Barazi, Homsz tartomány kormányzója.
Az ENSZ felügyelete mellett létrejött megállapodás véget vethet el-Vaer katonai ostromának és ágyúzásának. A felkelők korábban "A Forradalom Fővárosa" névre nevezték át Homsz városát, most azonban annak utolsó, még a kezükön levő negyedét is kénytelenek feladni.
Szombaton kezdődik a kivonulás első, egy héten át tartó szakasza, amelynek során két-háromszáz fegyveres felkelő távozik el-Vaerből. Ugyancsak távoznak a felkelők bizonyos családtagjai. Ezzel párhuzamosan a szíriai kormányerők visszavonják a nehéz- és a közepes fegyverzet egy részét.
A két hónaposra tervezett kivonulási folyamat végére összesen mintegy kétezer felkelő hagyja el a városnegyedet.
Írja az Alfahír
Két hónap helyett két napot adnék nekik. És mekkora az a város, hogy kétezer terrorista el tudta foglalni? Vagy lehet ha sokkal többen vannak, csak leszedik az ISIS zászlót a tuhájukról és eljátsszák, hogy civilek?A két hónaposra tervezett kivonulási folyamat végére összesen mintegy kétezer felkelő hagyja el a városnegyedet.
<blockquote rel="boki">![]()
A boszporusz-zárhoz dobnám még be, hogy soha nem bírtam megérteni, hogy a nagy grekofilitásban hogyan is hagyhatták a szövetségesek, hogy Atatürk kipofozza őket teljesen Isztambulból.
Érthetetlen, hogy miért nem álltak elő egy olyan rendezési tervvel, ahol az európai oldal a görögöké, az ázsiai meg a törököké.
Valakinek van erre megoldása? (Az etnikai összetételt fel ne hozzátok...)

Két hónap helyett két napot adnék nekik. És mekkora az a város, hogy kétezer terrorista el tudta foglalni? Vagy lehet ha sokkal többen vannak, csak leszedik az ISIS zászlót a tuhájukról és eljátsszák, hogy civilek? </blockquote><blockquote>A két hónaposra tervezett kivonulási folyamat végére összesen mintegy kétezer felkelő hagyja el a városnegyedet.
Két hónap helyett két napot adnék nekik. És mekkora az a város, hogy kétezer terrorista el tudta foglalni? Vagy lehet ha sokkal többen vannak, csak leszedik az ISIS zászlót a tuhájukról és eljátsszák, hogy civilek? </blockquote><blockquote rel="joker"><blockquote>A két hónaposra tervezett kivonulási folyamat végére összesen mintegy kétezer felkelő hagyja el a városnegyedet.
http://888.hu/article-robbanas-az-isztambuli-metroban
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..