[BIZTPOL] Szíriai helyzet

<blockquote rel="boki">Az aktuális orosz gruppirovka Szíriában:
20 Szu-24M, 12 Szu-25SzM, 14 Szu-34, 4 Szu-30SzM

Ehhez van forrás?
Kösz!

</blockquote>

российская авиационная группировка в Сирии включает в себя 20 фронтовых бомбардировщиков Су-24М, 12 штурмовиков Су-25СМ, 14 бомбардировщиков Су-34, четыре истребителя Су-30СМ.
vzgljad.ru

Latakia12122015.png

Észak Latakiában az An-Nusrát lovik a szír csapatok
https://www.youtube.com/watch?v=Q3I7C7Wirbs

Syrian Army Advances Along the Turkish Border as They Seize Several Sites in Northern Latakia
http://www.almasdarnews.com/article/syrian-army-advances-along-the-turkish-border-as-they-seize-several-sites-in-northern-latakia/

Attól lehet ezt szebben is csinálni.. mondjuk egy linket odabiggyeszteni meg odaírni, hogy 18+ az még nem fájna gondolom a nagyon valóságban élőknek....

Ebben egyet kell értenem és nem azért, mert finnyás vagyok, erről szó sincs.
Van valami perverz abban, ahogyan az erőszakosan meghalt embereket kiterítve ünneplik magát a halált.

Mi ezt ne tegyük, a magunk részéről kezeljük ezt a kérdést több tisztelettel, még akkor is, ha a gyűlölt ellenséget látjuk bennük.
A képekre szükség van, igenis szembesüljön vele a világ, de hagyjuk meg a szabad választás lehetőségét mindenkinek.

Azt gondolom, ez mindenkinek elfogadható és nincs benne semmi álszenteskedés.

Latakiában, Dzsablában (kozel van az orosz bázishoz) egy kocsiban merényletre készulo terroristákat fogtak.
Quydg.jpg

hQwsK.jpg

CWDNohLWwAAqPPD.jpg

CWDNohLWwAAqPPD.jpg

Felhívtam az origót, 444-et, meg az indexet, de nem akarják lehozni ezt a képet, ill. hírt, sokat vaciláltam, aztán linkeltem.
FSA 1.parti hadosztály "Akil Jomaa" Nasir brigád parancsnoka kampeca :

CWCpM9_W4AEF_Om.jpg

CWCpM_dWoAADVJ-.jpg

Én pedig kötelezővé tenném az összes olyan ország lakossága számára a lerombolt szír városok, ukrán falvak, a hullák és szörnyűségesen megcsonkítottak nézegetését, amelyek az elmúlt évtizedekben háborúkban vettek részt. Az USA-ban is, Oroszországban is, Angliában is, Franciaországban is, stb...

Kötelezővé tenném a hirosimai képek nézegetését azon országok lakossága számára, amelyek atomfegyverekkel rendelkeznek, vagy azt engednek be a területükre.

Hátha kevésbé lenne népszerű a politikusok körében a háborúzgatás, mert könnyebben veszítenék el miatta a következő választást.

Ez a szó szoros értelmében véres valóság. Jobb, ha mindenki látja. Nem a sajtó népbutító cikkei, hanem ez. A HTKA-ról jobban lehet tájékozódni, mint a sajtó nagy részéről. De ehhez hozzátartozik, hogy a valóságnak ez azt oldalát is látni kell. Akit érdekelnek a fegyverek, vagy a háborúk, az nem árt, ha szembesül a hatásaikkal is.

Teljes mértékig egyetértek veled! Abszolút nem szabadna cenzúrázni. Igen ez a véres valóság. Inkább kötelezően mellékelni kéne ilyen képeket minden egyes a témával foglalkozó cikk mellé.
Valóban felkavaróak a képek, de én mára teljesen hozzászoktam. Az elején durva, valóban durva volt. Én is azt mondom nem árt edződni a valósághoz. Valószínű személyesen látni, átélni sokkal keményebb lesz. Merthogy van esély a személyes tapasztalásra is. Magyarországon vagyunk. Kész hadiút ez az ország. Mit gondoltok örökké a béke szigete maradunk???

Latakiában, Dzsablában (kozel van az orosz bázishoz) egy kocsiban merényletre készulo terroristákat fogtak.

És miért nem rakták őket vissza a kocsiba és robbantották volna rájuk? Így mindenkinek igaza lenne.

FSA 1.parti hadosztály "Akil Jomaa" Nasir brigád parancsnoka kampeca :
Ezeknek hány hadosztályuk van? Értem én, hogy előléptetik a következőt ha kihull valaki, de ahoz, hogy egy parancsnokot megölj még a csapatából is el kell hullnia néhánynak.

Tök ciki. Fel kell fednem a kilétemet. Én egy Ruszofób ügynök vagyok. Átkozott muszkák...
Na mindegy, a terroristák jók. Azaz a terroristák között is vannak jók.
Mármint a HULLÁK.
Szóval a jó terrorista a halott terrorista. Akarom mondani, éljenek az Oroszok.
Most ki van kivel ? Ki vagyok ? Miért vagyok ? Éljenek az Oroszok ?
Igeen !!!

" Faylaq Al-Sham" Sham légió parancsnoka kampeca :

CWCm-RdXIAACHbc.png