<blockquote rel="kalapacs"><blockquote rel="gioo"><blockquote>Pl megkerdeznem tole mi az a Vtovka. Ha ott szolgalt akkor kapasbol tudja a valaszt.
Gyanítom te sem szolgáltál a Kuznyecovon és mégis tudod ez semmit sem bizonyít és valószínűleg lenne aki tudja és soha nem járt hadihajón.
Egyébként meg ez itt off. a Dudiba meg kárvolt belekötni értelem szerűen itt szárazföldről elmélkedünk a víz pont senki se érdekel a témában.</blockquote>
Eloszor is te szolsz bele olyan vitaba amibe teged nem szolitottak meg.
Masodszor a temat nem en hoztam fel igy talan megint nem tul sportszeru nallam kopogtatni ezzel kapcsolatban.
Harmadszorra pedig elmeletben barmit lehet de szakmai kerdesekre a valaszt nem akasztja csak ugy le az ember a netrol mert szlengrol szleng altal megfogalmazott dolgokrol beszelunk. Hogy konkretabb legyek nagy osszegbe mernek fogadni hogy te sem tudod mi az a Vtovka annak ellenere hogy tuti rakerestel a neten.
Tevedek ???
Ui : Azzal hogy van ralatasa temara az az konkret kapcsolata a terulettel nem en hozakodtam ello. En csak rakerdeztem arra amit o allitott. Tuod ez mar csak egy ilyen mufaj hogy az ember szereti tudni az adott info forrasat mivel az hitelt ad vagy veszit . Plusz voltam annyira lovagias a nyilvanvalo hmmm "pontatlan es talan gtul gyors " kijelentes utan hogy adtam egy visszavonulasi utat azzal hogy esetleg csak olvasott a temaban ami megis csak jobban adja ki magat mint az hogy sosem szagolt hadihajon tengeri levegot.
A valasz nema csend ami sajnos tobb mint beszedes. Ellenben a kerdezot meg maceraljatok pedig hat ugy erzem nem vetettem semmit max a havert kicsit rajtakaptam a "tulzason"
Ui2 : Nyugati haditengereszeteknel tudod mit hivnak " voros ordognek" ??? Csak hogy lasd mennyire egyszeru szakmai alapon megallapitani hogy ki az aki szolgalt mar hadihajon akar nyugaton akar keleten vagy nem. ( a neten ez sem lesz font akar csak a Vtovka )
</blockquote>
Nem hallgatok, csak èrtelmetlen és nevetséges vitàkban nem szeretek részt venni. Ennyi.
))
</blockquote>
Az tudod hogy ez gyenge kifogas. Szimplan megkerdeztem mi alapjan allitod hogy van ralatasod a haditengereszetre erre elhgallgattal, most meg holmi folosleges vitara hivatkozva probalod elsummantani a dolgot.
Engedelmeddel ujra megkerdem.
Mi alapjan allitod hogy van "ratekintesed" a haditengereszetre ?
Olvastal rola ?
Szolgaltal haditengereszetnel ?
Egyiksem ?