[BIZTPOL] Szíriai helyzet

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

szatomi69

Active Member
2015. december 22.
1 477
7
38
szept. 5. Amiriyah, Felkelő taktika városi harcban: öngyilkos robbantás után roham. Tiszta Sztálingrád házról-házra, emeletről-emeletre.
 

szegcsab

Well-Known Member
2015. január 25.
6 910
15 242
113
Kutyakiképző iskola :


Milyen kutyakiképző iskola? Egy kutyát sem látok a filmen?
-Mack-
 
Last edited by a moderator:

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 217
30 266
113
Amikor a szarinos támadás volt, az áldozatok egy része még élt, de már akkor is "tudták", hogy a kormány volt. Az ukrán gépnél is még a levegőben volt, de ugyancsak "tudták" hogy a szakadárok lőtték le, ha mégsem akkor az oroszok, de az ukrán kormány semmiképp. Háború van, az első ami elesik az az igazság.
"Ceterum autem censeo Carthaginem esse delendam"
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 126
82 898
113
A szír hatóságok elengedtek 169 bebortonzott Nusra terrroristát cserébe az augusztus 1-én Idlib tartományban lelott orosz Mi-8 helikopter személyzet holttestéiért.
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 232
113
A szír hatóságok elengedtek 169 bebortonzott Nusra terrroristát cserébe az augusztus 1-én Idlib tartományban lelott orosz Mi-8 helikopter személyzet holttestéiért.

Mi ez az elmebaj? A dögtetemek értéktelenek, míg százhatvankilenc terrorista viszont egy kisebb offenzívához is elég! Ezek megőrültek???
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
48 751
80 144
113
Mit szólnátok hozzá ha a testvéreteké lenne az a "dögtetem"vagy a tietek ha már ipyen szépen fogalmaztatok?
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 330
68 600
113
Vajon megtalálják e azokat a maradványokat? Bombázták is az oroszok a roncsot. Összevissza vonszolták,meg a szabadban is hagyhatták a részeket a terroristák. Ott meg elintézi az idő és a kutyák. Csodálkoznék ha meglenne a személyzet maradványa. 169-et én is sokallom, az oroszoknak meg van minden lehetősége hogy ilyen alkuk nélkül is előkerítsék és megszerezzék a maradványokat. A terroristákat ki kell végezni, nem pedig őrizgetni ,etetni, a Nuszra sem gyakorol kegyelmet az elfogott SAA katonákon. Nem vagyunk ott de innét ez egy felesleges dolognak tűnik és még sok akár orosz akár szír emberéletet fog követelni, civilekét is.
 
  • Tetszik
Reactions: borisz and blogen