[BIZTPOL] Szíriai helyzet

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

tomippo

Well-Known Member
2016. május 16.
3 325
10 382
113
Gépszörnyetegek akcióban Nyugat Ghouta, körbe vannak kerítve de elszánt nusra+egyéb, 2-3 városka.

 

tomippo

Well-Known Member
2016. május 16.
3 325
10 382
113
Hát mégis csak jön a kínai légierő? :)

Rosszabbul nem is kezdődhetne "DEBKAfile’s military and intelligence sources report"(mikor az asszadista izraeli forrás alapján ír) Ez a debka egy izraeli troll site, nem is tudom mihez hasonlítsam, olyan kitalációkat mint amik ott vannak még nem láttam, ilyenek hogy 100+ Szu-xx-et kapott Írán.
 

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 690
14 653
113
Nagyon tömören: A kínaiak csatlakoznak az oroszokhoz Szíriában, plusz azt írja, hogy Irak légibázist ajánlott fel Moszkvának. A kínai gépek mennyiségét nem írja, csak azt, hogy a kínai Liaong Hordozóról fognak felszállni ami szeptember 26.-án érte el Szíria partjait (valóban?). a többi rész lényegtelen bla-bla.
Valahogy a magyar sajtóból kimaradt egy úgy két hetes hír. Nem is csoda. Épp csak a világpolitika alapja: Kína kijelentette, hogy minden külpol ügyben az oroszok oldalán áll.
 
  • Tetszik
Reactions: lgabo

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 337
20 789
113
A törökök+légiójuk a Marea - Tell Rifat irányban próbálkoznak.
CvSGdUMUAAEqA2z.jpg:large

Lavrov szerint is következménye lesz a török légierő nem egyeztetett lépéseinek.
 

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 337
20 789
113
Újabb 20 török tank jelent meg Azaz-ban.

A törökök török területről is lövik Az SDF ellenőrzésű afrini területeket.