[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Madáretető kiskocsin.

C0I64xSXgAA-U-n.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
hát nem lehet túl drága dolog,lehet Kína is beszállt a háborúba a maga módján :)

• Tetszik
Reactions: juszti
a kép állítólag Ausztriába készült (mondjuk az ing elég lenge télen) de az biztos,hogy nem a közel kelet
C0IRKb_WQAA7rer.jpg

• Tetszik
Reactions: jani22
folynak a török/orosz/iráni tárgyalások hírzárlat van szerintem
"Oroszország azt mondja, hogy kidolgozott egy ütemtervet véget a szíriai válság az úgynevezett "Moszkva nyilatkozat"

[Majdnem sikerült betennem egy oldalt, ami további részletek megjelenítése miatt a Csajos topic témája lett volna, vagy Más. :D]

"Oroszország azt mondja, hogy kidolgozott egy ütemtervet véget a szíriai válság az úgynevezett "Moszkva nyilatkozat"

[Majdnem sikerült betennem egy oldalt, ami további részletek megjelenítése miatt a Csajos topic témája lett volna, vagy Más. :D]
ezzel vigyázz,én pont valami hasonló miatt pihiztem egy hetet a topikban mire tisztáztuk a dolgot.

• Tetszik

az USA. nélkül azt beszélnek meg amit akarnak kb. annyit is ér.... (na nem mintha ennek én örülnék de sajnos tény)

• Tetszik
Az 1db TOS, az nem sok egy kicsit? A 8-9 db T-90 már majdnem egy század. Mondjuk, ha a magyar páncélos erőkhöz viszonyítjuk, akkor már über sok, főleg, hogy nem igazán pusztultak meg idáig.
Az ISIS, zöldek meg egyéb mérsékeltek és nem mérsékeltek elég nagy szarban lehetnek, hogy az orosz nagykövetet likvidáltatták ki, merthogy nem magányos akció volt, az biztos. "A Totya megmondta, hogy balhé lesz". Szerintem nem is sokára. A nyugati aggódó politikus csürhe és média meg tehet egy szívességet Assadnak meg Putyinnak is.