Felszállás közben lezuhant egy Szu-24, a két pilóta nem tudott katapultálni.
https://www.rt.com/news/406201-su24-crash-syria-killed/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Felszállás közben lezuhant egy Szu-24, a két pilóta nem tudott katapultálni.
Kis gyerekes apukák voltak mind a kettő. Jurij Medvedkov pilóta és Jurij Kopilov navigátor. Kaliningrádi régióból, balti flottától érkeztek.... R.I.P.
Igy van, lényegében ugyanezt írtam le elsőre.Csak a Roki-alagúton tudott bejutni az 58.Hadsereg Grúziába...Innentől kezdve nehezen tudom elképzelni,hogy az alagút elfoglalása nélkül,hogy a bűbánatba foglalták el fél Grúziát pár nap alatt.
Szerinted kinek az érdeme,hogy egy nem háborúra felkészített sereggel legyőznek egy háborúra felkészítettet?A parancsnokoké és a katonáké.
Ezzel összefügg. A 2. videó leírásánál bővebben lehet olvasni. Oroszól jól túdók segíthetnének a lényeget kiemelni.Pár órája Mayaden-ban az orosz légierő kiütötte a főhadiszállást becslések szerint 70 tért meg Allah-hoz.A vezetés zöme oda van.
Én úgy tudom kivégezték őket.De bizonyítékkal nem szolgált az IA. Még azt is írták,hogy felajánlották nekik ha felveszik a hitet és elítélik Moszkvát akkor ketyegnek majd tovább.De ők hősies módon ezt megtagadták (mindezt úgy,hogy nyilván tudtak az IA. válogatott kínhalál készletéről).Szóval én ezt ha ne higgyem el.Megjelent még egy videó elfogott két oroszról....de sajnos régebbi, közvetlen elfogásuk utani. Továbbra semmi infó a sorsukról...
Xar lehetett rájönni az utolsó másodpercekben hogy ennyi volt eddig és már vége,nincs tovább.Kis gyerekes apukák voltak mind a kettő. Jurij Medvedkov pilóta és Jurij Kopilov navigátor. Kaliningrádi régióból, balti flottától érkeztek.... R.I.P.
Vagy rá se jöttek, vagy a gép megpördülhetett valamelyik irányba, mert a katapultülés ki kell tudjon szedni onnan ha meghúzod a kart.Xar lehetett rájönni az utolsó másodpercekben hogy ennyi volt eddig és már vége,nincs tovább.
A hárem...A Tigrisnek valószínűleg muszlim vallású orosz/kaukázusi testőrei vannak.