[BIZTPOL] Szíriai helyzet

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113
Statiszta vár a "szett"-ben. :) (filmes kifejezés azon dolgokról/színészekről akik teljesen készen állanak és várják a jelenésüket a kamera előtt)
DWiw28nU0AAu9Bl.jpg
 

theo

Well-Known Member
2016. június 1.
2 334
9 634
113
Most olvasom, hogy az Iszlám Állam fénykorában "hivatalosan" is hadat üzent a következőknek:

Afganisztán
Ausztrália
Belgium
Kina
Dánia
Egyiptom
Franciaország
India
Irán

Irak
Libanon
Holandia
Pakisztán
Oroszország
Szaud-Arábia

Sziria
Törökország
USA
Egyesült Királyság


Sirok. :D:D:D:D:D:D Ezek mekkora idióták.
Jó, hogy akik kapták, pont lesz@rták, de mégis.
Ez még Hitlernek is sok lett volna egyszerre.

Ja és ezenkívül még volt úgy 30 ország, amit erre sem tartottak méltónak, csak simán el kellett volna foglalni.

Gondolom megvolt a nagy terv, hogy motorcsónakkal, sürű alahuakbar felkiáltások mellett 2-3 feketeruhás elfoglalja a Nimitz osztályú anyahajókat.
Majd ezeket haláltmegvető bátorsággal nekivezetik Sanghajnak. :p :hadonaszos:
 
  • Tetszik
Reactions: blitzkrieg

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113
Ez teljesen lehetetlen hogy valóban sérült ugye? És így töltik fel hogy "gyerek ellátja magát" sok hülye likeolja, 3 hülye fényképezi. Kész.
Szerintem akiből ennyi cső lóg az nem mászkerál és főleg nem húzza maga után a földön (életösztön).
Egyébként pedig nem nem lehetetlen csak nekem az első verzió a szimpatikusabb.
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 064
23 140
113
Ez teljesen lehetetlen hogy valóban sérült ugye?
A mellkasa "be van csovezve", de nincs rajta a vakuum. Kabe ket lepest tudna megtenni az agytol. Ha mozgatni kellene es ideiglenesen le lenne zarva akkor nem cipelne a tartalyt.
Katetere van, de nem fekvobeteg. Ilyen pazarlast sehol nem csinalnak. Foleg nem egy haboru sujtotta ovezetben.
Gyomorszondaja van, de minek? A hasi csoveken sincs semmi vakum.
Miert van az egesz mellkasan bandazs? A sima mellkasi cso melle nem kell. Ha komolyabb serulesi is vannak akkor azzal sem setal sehova.
Ennyi es ilyen csovel nem lehet igy jarkalni.

Kamu az egesz. Kabe ezeket talalod egy subiton vagy egy sebeszeti osztalyon ha valakit fel akarsz disziteni. (Jatszottunk mi is ilyet. Meg fenykepem is van rola. :))