[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Szerintem a cikk azt akarja mondani hogy tisztek a terroristak seregeben es nem azt hogy a szaudi vagy brit seregben lennenek tisztek. Tudom hogy te rogton igy olvastad de valoszinunek tartom hogy csak lokalisan "tisztek" .

Szerintem is ez lehet a helytallo. Azt meg el tudnam kepzelni, hogy vannak olyan kretenek a szaudiak, hogy ezt igy elbaltazzak, de szinte kizartnak tartom, hogy brit tisztet -tegyuk fel, hogy egyaltalan voltak- el tudtak volna kapni es ne mentettek volna ki. Lehetetlennek tartom.

Szerintem is ez lehet a helytallo. Azt meg el tudnam kepzelni, hogy vannak olyan kretenek a szaudiak, hogy ezt igy elbaltazzak, de szinte kizartnak tartom, hogy brit tisztet -tegyuk fel, hogy egyaltalan voltak- el tudtak volna kapni es ne mentettek volna ki. Lehetetlennek tartom.

Miert lenne lehetetlen??

Volt tiszt tele a hocipoje otthon. Sikertelen asszonytol elvalt adossag hegyek es akad egy melo ahol jol fizetnek vagy eppen csak menekul a vilagtol.
Arra mar gondolni sem merek hogy muszlim hattere van esetleg.

Siman elofordulhat.

Hany ilyen orosz harcol Kelet Ukrajnaban ??? SOK ! Remeny egy uj jobb kezdetre. A "nagy esely"

Miert lenne lehetetlen??

Volt tiszt tele a hocipoje otthon. Sikertelen asszonytol elvalt adossag hegyek es akad egy melo ahol jol fizetnek vagy eppen csak menekul a vilagtol.
Arra mar gondolni sem merek hogy muszlim hattere van esetleg.

Siman elofordulhat.

Hany ilyen orosz harcol Kelet Ukrajnaban ??? SOK ! Remeny egy uj jobb kezdetre. A "nagy esely"

Igen, persze lehetseges. Ugy ertettem aktiv tiszt. Pontatlanul fogalmaztam.

Még nem hivatalos
1fbSRYz04rw.jpg

18+
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: gioo and fishbed

18+

Afrin, török légió. (sokadik hasonló film, elfoglalt település, rajtuk kívül senki sem látható)

• Tetszik
Reactions: gioo and szegcsab
Afrin, török légió, Qastel Jando jezidi falu Afrin mellett. Szöveg: ezek a disznóknak a piacai.

Török légiós fosztogatás Afrinban.