[BIZTPOL] Szíriai helyzet

A golani IÁ zseb déli részén lévő Yarmouk medencében 2 Tocska indítása történt (feltehetően SAA), mire Izrael 2 elfogó rakétát indított a David Sling rendszerből, aminek ez első ismert éles bevetése.
A Tocskák szír területen estek le, de hogy maguktól vagy az izraeli közbelépés miatt, az nem tisztázott.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hát, ha nem oda estek, ahova küldték őket...

Diz1YiZXUAck4w7.jpg:large

• Tetszik
Reactions: fishbed

• Tetszik
Senki sem veszélyezteti a zsidó állam valós területét,folyamtossak lesznek innentől az IDF agressziói szíriával szemben.Immáron a zsidók közvetlenül beavatkoznak az IA. védelmében.
Mindazokat menekítették ki akik részt vettek Izrael támogatásával több tucat terrorista szervezet létrehozásában.Hogy aztán eutópa nyakára eresszék őket.

• Tetszik
Nem tudom mennyi modern nyugati ATGM-et és hozzájuk való lőszert zsákmányolhatott a Szír hadsereg a felkelőktől és az ISIS-től eddig a háború kezdete óta de ha azokat szervezetten kijuttatták a csapataiknak...mostanra már komoly páncélelhárító képességük van. Szerintem egy esetleges izraeli szárazföldi akció a Golán felől (ISIS támogatására) azon a hegyes-dombos vidéken elég veszélyes vállalkozás lenne...részükről.

• Tetszik
Nem tudom mennyi modern nyugati ATGM-et és hozzájuk való lőszert zsákmányolhatott a Szír hadsereg a felkelőktől és az ISIS-től eddig a háború kezdete óta de ha azokat szervezetten kijuttatták a csapataiknak...mostanra már komoly páncélelhárító képességük van. Szerintem egy esetleges izraeli szárazföldi akció a Golán felől (ISIS támogatására) azon a hegyes-dombos vidéken elég veszélyes vállalkozás lenne...részükről.
nem mennek azok sehova....egyébként "modern" ATGM.-nek a TOW.2-t nem nevezném hasonló képességük eddig is volt és nem is nagyon kell több ha jól alkalmazzák.

• Tetszik
Reactions: Telak2
Di3NOnNWsAAHWpC.jpg
Di3NQexWsAAY3wy.jpg

"Netanjahu kifejtette, hogy nem fogadja el Irán térnyerését Szíriában, sem a határa közelében, sem egy adott biztonsági övezeten túl"

Akkor adjon érte valamit, hogy a másik fél is érdekelt legyen.
Mondjuk adja vissza Golant.
:p