Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lol ez mekkora melle! Az SDF ugyanis pont Amerika barat.
Egyebkent azt tudod hogy a fenti uzeneted a Daesht tamogatja es mint ilyen Magyarorszagon uygan nem utkozik torvenybe de pl. USAban vagy a briteknel eljaras indulhatna ellened. Megha az egesz a Deir Ezzori tortenesek fenyeben rohejes is.
Gondoltam megnézem van e nálad jellem fejlődés és látom,hogy van mínuszba.
Mostanra nem vagy képes sértegetés nélkül egy darab hsz.-t beírni. Tudod közted és Uli. közt annyi a különbség,hogy ő híreket is rak a fórumba és nem csak maszturbálni jár ide.
Tegnap az volt a "hír" ma meg ez majd legközelebb minden hsz. előtt előre beírom,hogy elnézést kérek a másnapra változna a helyzet.
Szánalmas ami ott folyik még ha ez neked személyes sértés is.
Na majd két hét múlva ránézek ,hogy továbbra is játszod e a sértődött kisgyereket
Gondolom főként a kaukázus környékéről válogatták őket, hogy jobban kijöjjenek a helyiekkel és a helyiek velük.Orosz katonai rendészek imádkoznak
Valójában: Antarktisz, 2018. augusztus 25.Boeing 117 a szír határ közelében Irakba a homokvihar alatt.
Sok a Csecsen is köztük.Gondolom főként a kaukázus környékéről válogatták őket, hogy jobban kijöjjenek a helyiekkel és a helyiek velük.
Tudod az "oroszfancsikák" nem örömködnek csak csodálkoznak a barátaid szerencsétlenkedésén.Hűha! Pedig az oroszfancsikák hogy rácsaptak és örömködtek idejekorán. Pont mint a múltkori, amerikai baráti tűzről szóló kamuhírnél. Hát, eléggé rájuk jár mostanában a rúd.
Egyetértek veled. Én már jó ideje a fentiek miatt nem nagyon írok a fórumra. Éljenek a saját világukban a megkérdőjelezhetetlen világnézetükkel.LOL, ez mekkora mellé! Egy másfél soros magyar nyelvű szöveg értelmezése sem megy, de azért osztjuk mindenhol azt, amiből hiányunk van. Grat!
Azért arra kíváncsi lennék, pontosan hol is támogattam a DAIS-t?
Hé, nem úgy volt, hogy nálad ignor-on vagyok? Akkó' meg mit kíváncsiskodol itten, he? Tudod, azok pedig korán öregszenek ám.
Bocsi gioo, de mostanra már végképp elegem lett az itt hemzsegő és a fórumot szellemi maszturbációra és a kamu agitprop terjesztése közben egymás vállveregetésére használó oroszfancsikákból, meg egyéb szektásokból. Tényleg betelt a pohár az álhíreken tort ülő, az objektivitás látszatát is kerülő, de ha lefancsizzák őket, akkor besértődő egyedekből. Na, hogy tetszik a jellemem? Én legalább megmondom mivel-kikkel van (lett) bajom itt. És nem az oldal üzemeltetőit szidom, ha valamelyik elvtársamra rápirítanak.
LOL, ez mekkora mellé! Egy másfél soros magyar nyelvű szöveg értelmezése sem megy, de azért osztjuk mindenhol azt, amiből hiányunk van. Grat!
Azért arra kíváncsi lennék, pontosan hol is támogattam a DAIS-t?.
Egyetértek veled. Én már jó ideje a fentiek miatt nem nagyon írok a fórumra. Éljenek a saját világukban a megkérdőjelezhetetlen világnézetükkel.
Francia és amcsi tábor is van a hajini körzetben. Kicsit tágabban nézve: több amcsi tábor is van Deir Ezzor környékén.http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13970804000314
Erről mit tudtok? Állítólag 50 katonai járgány lépett Deirezzour környékén szíriába.
Pont erről beszélek amit írsz. Sajnos itt nem igen lehet értelmes beszélgetést folytatni csak Putyint lehet dicsérni.Lol es loller. Ez annyira szep majdnem besirtam tole.
En nem tamogatom egyik nagyhatalmat sem mert pont szarnak a fejunkre es az erdekeinkre de az ilyen egyoldau elfogultsagtol ditto behanyok.
Kulonosen akkor ha az egyetlen es mindenek felett allo igazsagnak tuntetik fel.
Olvasd csak magadat pár évvel ez előttről.Az oroszok kezdenek belebonyolódni Szíriába. Túl sok eredményt nem tudnak ők sem felmutatni, közben rogyadozik az orosz gazdaság.
A törököket nem szabad lebecsülni, nem fognak berottyantani az oroszoktól és keményen visszacsapnak ha kell.
Helyesbítek. Magyarországon is törvénybe ütközik. Mi is terrorszervezetnek fogadjuk el az USA által annak elfogadott szervezeteket.Lol ez mekkora melle! Az SDF ugyanis pont Amerika barat.
Egyebkent azt tudod hogy a fenti uzeneted a Daesht tamogatja es mint ilyen Magyarorszagon uygan nem utkozik torvenybe de pl. USAban vagy a briteknel eljaras indulhatna ellened. Megha az egesz a Deir Ezzori tortenesek fenyeben rohejes is.
Pont erről beszélek amit írsz. Sajnos itt nem igen lehet értelmes beszélgetést folytatni csak Putyint lehet dicsérni.
Mindegy, nem számít már.
Nem fog neki sikerülni.Nyugodtan írd meg a véleményedet.