<blockquote rel="Capslock"><blockquote rel="Montezuma">Na megint egy újabb szakértő. Mesélj már ezekről a szar rakétákról, amelyeket az elmúlt 15-20 évben egy jottányit sem fejlesztettek szerinted. :O
Mert te mennyivel vagy szakértőbb? Én csak arra mertem tenni egy utalást, hogy ezekkel a rakétákkal semmilyen légigyőzelmet sem értek el senki ellen. Az R-27 pedig még az eritrea-etióp Mig29 vs Szu-27 házimeccsen is full eredménytelen volt. Sorold már fel, hogy hány F-akárhány gépet lőttek le velük. Akkor miért is pont a Raptor ellen válnának világverővé?</blockquote>
Nem is szoktam soha fikázni senki technikáját.
A csúcstechnikás haverjaid meg épp a minap hajtottak végre létszámleépítést az afgán egészségügyben, gondolom az afgán kormány kérésére.
Annyira lelkesedtek egy Raptor-Szuhoj meccsért, csak nehogy összejöjjön és a végén magatok alá hugyozzatok majd a légópincében az uccsó negyed órában.
Komolyan azt gondoljátok, hogy ez a pár szar amerikai vagy ruszki gép számít bármit is – nézz már rá a Jueszéjre, a NATO-ra meg Izraelre: odament mutatóba néhány Szuhoj a fél világ meg premier plán nézi a csúcsgórétok lankadt farkát, miközben egymás után esnek hasra Putyin irodájának küszöbén a nagy tülekedésben a US szövetségesei.
Nektek ebből még mindig semmi nem ment át, mi? Sebaj, ami késik nem múlik.
</blockquote>
Montezuma, lazíts, szombat este van és békesség. A dolgokat viszont ne keverd össze:
- Az amerikaiak nem a "haverjaim", az én "haverjaim" a svédek, itt élek köztük, a nevemhez feltett címer is svéd felségjel.
- Ettől függetlenül az amerikai haditechnikát fejlettnek tartom, és ez akkor is áll, ha az USA politikájával nem értek egyet.
- A szír háborúban szerintem az orosz verzió a jobb, és Aszad a kisebbig rossz, mert ő legalább nem iszlám alapú diktátor, az összes többi ilyen-olyan milicia pedig átláthatatlan.
- Ki mondta neked, hogy Szu-30 vs Raptor harcot akarok látni? Annyit írtam, hogy a Szu-30 látható rakétafegyverzete(nek korábbi változatai?) korábban teljes csődnek bizonyultak. Ezt ha gondolod, cáfold meg, sorold fel a nevezett rakéták légiharc győzelmeit. Az esetleges új R-27 verziók csodafegyver reményei nem hatnak meg.
- Sima netes hírolvasó orvosinformatikus vagyok, hidd el, ha az oroszok összemennek az amerikaiakkal, az nem miattam lesz. Az én csúcsgórém egy svéd nő, biztosan nem lankadt a fasza, hogy téged idézzelek, mert nincs is neki. A soraidból lejövő fölösleges és értelmetlen indulatot nem értem, akármit fogyasztasz, hagyd abba.