[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Bele gondolom magam az Isis helyébe , hát jól be lennék sz@rva !!
Beindult a gyalógság plusz az Oroszok fentről bombáznak !!! :-))

CQsT_RFUEAAMOwh.jpg

Nálam sokkal tájékozottabbak a témában segítsenek nekem. Azon gondolkoztam, hogy a szíriai légierő az amúgy megsemmisült? Csak mert a mostani légi támadásokat amiket az oroszok csinálnak azt kb 35 gép végzi. Asszadnak ennyire kevés támadó gépe maradt?

Heves orosz légicsapások érték szerdán a szíriai Hama és Idlíb tartományokat – közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja nevű emigráns szervezet. A bombázásokkal egy időben szíriai kormánycsapatok támadták az ellenzéki fegyveresek állásait. Az orosz légitámadásokban több mint ötven harci gép – Szu-24M, Szu-25 és Szu-34 típusúak, valamint helikopterek vettek részt.
http://24.hu/kulfold/2015/10/07/most-sem-az-iszlam-allamot-tamadtak-az-oroszok/

"Az orosz légitámadásokban több mint ötven harci gép – Szu-24M, Szu-25 és Szu-34 típusúak, valamint helikopterek vettek részt."

Ez egy hatalmas hazugság!

"Az orosz légitámadásokban több mint ötven harci gép – Szu-24M, Szu-25 és Szu-34 típusúak, valamint helikopterek vettek részt."

Ez egy hatalmas hazugság!

Szerintem meg félrefordították, hogy az ott állomásozó 50 repülőeszközből (helikopter, repülőgép) álló repülőcsoport gépei vettek részt a "heves" légicsapásokban.

Adjuk meg nekik az esélyt. ;)

Hamáról ott a reggeli kép 6 robbanásról (heves) . Itt nincs mit félre fordítani, átvették a rossz infot az un "emberi jogi szervezettol" ami egy kalap sz..t se ér. Egyik sincs képben a dolgokkal, se a helyzettel, lehetoségekkel...stb.

azért nem semmi a ruszki technika, működik bárhol, nem kényes. Mellesleg ez a SU34-es nekem nagyon tetszik, gyönyörű gép mint az F16-os vagy a MIG29-es

azért nem semmi a ruszki technika, működik bárhol, nem kényes. Mellesleg ez a SU34-es nekem nagyon tetszik, gyönyörű gép mint az F16-os vagy a MIG29-es

Ízlések és pofonok..., nekem a Szu-30 SzM tetszik. A Szu-34 azzal a kacscsőrű emlősre hajazó orrával...! ;) :)

Egyet nem értek, a Mi-24 -en nincs fönt a hőkeverő "doboz", míg a Mi-8AMTSh-V -en fönt van.

Mondjuk ez a sárga 212 -es is eléggé fiatal madárka. 2014 augusztusában készült el.
http://www.helicopter-database.de/mi8_cn.php?cn=8AMTS00643137383U