Elnèzem ezeket a behemót MRAP-okat. Istenem, mi lett a jó öreg jeep- böl?
Kinel vannak vendegsegben?Jevgenyij Usztinov vezérezredes az új orosz parancsnok?
![]()
![]()
Elnèzem ezeket a behemót MRAP-okat. Istenem, mi lett a jó öreg jeep- böl?
Ez a faszobâban lött kép szerintem nem Sziriâban készülhetett.és vajon mit csinál ott az a fiatal orosz katonalány? a tolmács lenne? az tudni vélem hogy az orosz hadsereg széles körben alkalmaz hölgyeket is, de eddig ezek szíriában vagy máshol ahol konkrétan lőnek nem bukkantak fel
Pravoszláv húsvétot ünnepelték szerintem valamelyik szír ortodox templom egyik helységében.Kinel vannak vendegsegben?
Jah, eleg dusan vannak a szentek ott az elso kepen.Pravoszláv húsvétot ünnepelték szerintem valamelyik szír ortodox templom egyik helységében.
Pravoszláv húsvétot ünnepelték szerintem valamelyik szír ortodox templom egyik helységében.
csak azért jutott eszembe a kérdés, mert ha lenne az oroszoknál néhány tucat katonati rendésznő, azokat elvihetnék a kurdokhoz járőrözni, azok nagyra értékelnék
A kurdokról jut eszembe: volt náluk egy holland 40-es önkéntes "csaj". Mi van vele?
Remélem "meg van" még.
Újabb zsidó állam agresszió tegnap éjszaka. Ezúttal Aleppo városát bombázták ok nélkül.
Újabb zsidó állam agresszió tegnap éjszaka. Ezúttal Aleppo városát bombázták ok nélkül.
A kép kamu, illetve ahogy boki mondaná "csak illusztráció", valójában több éves és nem is Aleppóban hanem Damaszkuszban készült.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..