<blockquote rel="meister">mindenesetre amerikai gyártmányú gép lőtte le feltehetően amerikai gyártmányú rakétával az orosz gépet... most jobb volt az amerikai technika.
Ez elég érdekes hozzászólás volt. Nagy valószínűséggel az orosz vadászgép orosz rakétával vagy kínai vadászgép kínai rakétával is ugyanilyen hatékonyan lőné le az ellen tevékenység nélküli amerikai vasat... Fura a felsőbbséget hirdető logikád ez ügyben.
</blockquote>
Igen, ezt igazából én sem értem, most ez mire volt jó... Nyilván egy bombával megrakott földi célpontokra kihegyezett Szu-24 est le lehet lőni többedmagaddal egy elfogóvadászgéppből. Az amerika gyártás nagyon jó, meg nagy előny, főleg ilyen körülmények között.
Megdöbbenve látom hogy mennyi primitív és ostoba harci marci van köztünk, én nagyon nem örülök egy ilyen fejleménynek, főleg annak tudatában, hogy a törökök már a nato -t hívogatnák össze, meg a BBC, CNN, Al-jazeera, RT mind ezzel van tele, és a NATO 5 ös cikkelyről papolnak mindenhol épp. Sok ostoba VÉR ISTVÁN, jó lesz az nektek, ha valami komolyabb lesz ebből? Magam részéről azért szurkolok, hogy az Oroszok legyenek "csicskák", azt ne legyen semmi komoly konfrontáció... Az arc vesztés sokkal jobb, mint a komoly háború, amiben mindegyikünknek szép jó kövér esélye van családostul elégni.