<blockquote rel="Capslock"><blockquote rel="zsolti">Nagyon nem tetszik ez nekem, ha már több mint 100 gépük lesz ott, az nem jó üzenet, mert egyértelműen nem az ISIS ellen lesznek odaküldve, főleg nem, ha vadászok települnek ki...
<blockquote rel="vendeg2"><blockquote rel="Capslock"><blockquote rel="zsolti">Nagyon nem tetszik ez nekem, ha már több mint 100 gépük lesz ott, az nem jó üzenet, mert egyértelműen nem az ISIS ellen lesznek odaküldve, főleg nem, ha vadászok települnek ki...

<blockquote rel="varga dima"><blockquote rel="kalapacs"><blockquote rel="boki">![]()
</blockquote>Két Isis terrorista ellopta azt a pénzzel teli gépkocsit melyben az Isis Rakkában harcoló fegyvereseinek a bére volt. A pénzzel teli kocsival a torok határ felé vették az irányt.

<blockquote rel="zsolti">Nagyon nem tetszik ez nekem, ha már több mint 100 gépük lesz ott, az nem jó üzenet, mert egyértelműen nem az ISIS ellen lesznek odaküldve, főleg nem, ha vadászok települnek ki...
Mennek a nyilatkozatok ezerrel, hogy ISIS így, ISIS úgy, mégis az "ellenzékkel" meccsel csak a szír/orosz páros. Ténylegesen az IS-nek mikor megy már neki valaki?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..