[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Szerintem sem kell olyan hatalmas orosz szárazföldi erőkre számítani Szíriában. De egy gépesített dandárt már rég be kelett volna vetniük a kezdetektől. (1 harckocsi és 3 BTR zászlóalj) Persze nem belemenni a nagyvárosokért és sűrűn lakott területekért folyó, elkerülhetetlenül súlyos veszteségeket okozó harcokba, hanem megindultak volna az ország keleti felén lévő az ISIS kezén lévő olajmezők ellen.

<blockquote rel="boki">Aleppoba állítólag Buk-M2 érkezett
CVd_kInUkAAm_Re.jpg

CVd_kI5U4AA0dHK.jpg

CVd_kJNUsAExFJB.jpg

CVhhuzqXIAEuvpN.jpg
</blockquote>

Nohát!

Az ukránoktól? Vajon eladják-e a szíreknek ua BUKot amivel lekapták a maláj gépet ezzel eltüntetve a bizonyítékokat? :D

A szírek onvédelmi eroket hoznak létre az Isis elleni harchoz.
https://www.youtube.com/watch?v=oPvsBgwB9K0

Ezért sem értem azt a többszázezernyi fiatalt akik az illegális bevándorlók között vannak, mert ha ott maradnak, akkor ugyanígy harcolhatnának BÁRKI ellen.

<blockquote rel="boki"><blockquote rel="boki">Aleppoba állítólag Buk-M2 érkezett
CVd_kInUkAAm_Re.jpg

CVd_kI5U4AA0dHK.jpg

CVd_kJNUsAExFJB.jpg

CVhhuzqXIAEuvpN.jpg
</blockquote>

Nohát!

Az ukránoktól? Vajon eladják-e a szíreknek ua BUKot amivel lekapták a maláj gépet ezzel eltüntetve a bizonyítékokat? :D</blockquote>

Miért, ez ukrán egyenruha a jobb oldali arcon?

WikiLeaks: A torokok már két hónapja készultek leloni orosz gépeket. Tehát a szíriai orosz terrorista ellenes beavatkozás megkezdése után már parancs volt az orosz gépek lelovésére. A Szu-24 lelovésére személyesn Erdogan adta ki a parancsot

TE milyen bombákat látsz potyogni 2.57 nél? Nálam ott vége van... Kezdek már érteni mindent, TE és ÉN, kajak más csatornát nézünk, folyamatosan...

<blockquote rel="jurgenbauer"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="boki">Aleppoba állítólag Buk-M2 érkezett
CVd_kInUkAAm_Re.jpg

CVd_kI5U4AA0dHK.jpg

CVd_kJNUsAExFJB.jpg

CVhhuzqXIAEuvpN.jpg
</blockquote>

Nohát!

Az ukránoktól? Vajon eladják-e a szíreknek ua BUKot amivel lekapták a maláj gépet ezzel eltüntetve a bizonyítékokat? :D</blockquote>

</blockquote>

Mi köze az alsó képnek a felsőkhöz?

<blockquote rel="grabo112"><blockquote rel="jurgenbauer"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="boki">Aleppoba állítólag Buk-M2 érkezett
CVd_kInUkAAm_Re.jpg

CVd_kI5U4AA0dHK.jpg

CVd_kJNUsAExFJB.jpg

CVhhuzqXIAEuvpN.jpg
</blockquote>

Nohát!

</blockquote>

Mi köze az alsó képnek a felsőkhöz?
</blockquote>

Ezt most saját magadtól kérdezed? :)

A bal oldali szír a jobb oldali orosz egyenruha.Nem is értem,hogy jön a képhez bármi ami ukrán?Már eleve az vicces feltételezés,hogy az indított rakéta alapján te beazonosítsd az indító járművet.Nem a típusát hanem a konkrét járművet.

<blockquote rel="zsolti">TE milyen bombákat látsz potyogni 2.57 nél? Nálam ott vége van... Kezdek már érteni mindent, TE és ÉN, kajak más csatornát nézünk, folyamatosan...

Elnezest en hibam.

2.43 tol</blockquote>

Nem bomba, hanem H-101 robotrepülő, és épp egy Tu-160-asról indítják.

<blockquote rel="zsolti">TE milyen bombákat látsz potyogni 2.57 nél? Nálam ott vége van... Kezdek már érteni mindent, TE és ÉN, kajak más csatornát nézünk, folyamatosan...

Elnezest en hibam.

2.43 tol</blockquote>
Nem, nem biztos. Sima vidó felvétel. USA is csinált ilyet, hogy bemutatták a saját közvéleményük megnyugtatására a képeket, mintha ők követték volna el, ahogy az OROSZOK! szarrá bombázták az ISIS kezén lévő olaj tárolókat, meg tartály autó konvolyt... Szóval nyilván, mivel épp zajlik már javában jó ideje az agit prop war, bármi lehet, vica-versa...

<blockquote rel="kalapacs"><blockquote rel="zsolti">TE milyen bombákat látsz potyogni 2.57 nél? Nálam ott vége van... Kezdek már érteni mindent, TE és ÉN, kajak más csatornát nézünk, folyamatosan...

Elnezest en hibam.

2.43 tol</blockquote>

Nem bomba, hanem H-101 robotrepülő, és épp egy Tu-160-asról indítják.
</blockquote>

Az lesz az !

Koszonom.