[BIZTPOL] Szíriai helyzet

<blockquote rel="phaidros">Mondjuk én azt nem értem, hogy rikítóan vörös kosztümben, meg magas sarkú csizmában ki a fenének jut eszébe a front közelébe menni riporterként.

A helyszín Észak Latakia, ahol már nincs front. A torok oldalról, tehát torokok lottek a 30 fos -tobbségében kulfoldi- újságíro csoportra. Egy bolgár, egy kínai, egy orosz és egy amerikai konnyeb séruléseket szenvedett. A torok oldalról 8 lovedék csapodott be az újságíróktol 150-400 m-re.</blockquote>
Ideje lenne lassan beköszönni egy TOS. zárótűzzel ezt se lehet a végtelenségig hagyni a terrorista törökország éppen tűzszünetet sértett.

<blockquote rel="phaidros">Mondjuk én azt nem értem, hogy rikítóan vörös kosztümben, meg magas sarkú csizmában ki a fenének jut eszébe a front közelébe menni riporterként.

A helyszín Észak Latakia, ahol már nincs front. A torok oldalról, tehát torokok lottek a 30 fos -tobbségében kulfoldi- újságíro csoportra. Egy bolgár, egy kínai, egy orosz és egy amerikai konnyeb séruléseket szenvedett. A torok oldalról 8 lovedék csapodott be az újságíróktol 150-400 m-re.</blockquote>

Köszönöm, értem ... ámbár ahogy láttam, a többiek azért praktikusabban öltöztek.

Most, hogy áll a török megszállás terve? A tűzszünet előtti napokban nagyon porondon volt, most az az érzésem, hogy kevesebb szó esik róla -vagy csak szubjekíven tűnik így?

Mondjuk én azt nem értem, hogy rikítóan vörös kosztümben, meg magas sarkú csizmában ki a fenének jut eszébe a front közelébe menni riporterként.

Egy nő kosztümben és magassarkú cipőben minden alkalomhoz illöen van felöltözve! Bakancsban és jeansben, poloban viszont nem! :))

<blockquote rel="boki"><blockquote rel="phaidros">Mondjuk én azt nem értem, hogy rikítóan vörös kosztümben, meg magas sarkú csizmában ki a fenének jut eszébe a front közelébe menni riporterként.

Köszönöm, értem ... ámbár ahogy láttam, a többiek azért praktikusabban öltöztek.

Most, hogy áll a török megszállás terve? A tűzszünet előtti napokban nagyon porondon volt, most az az érzésem, hogy kevesebb szó esik róla -vagy csak szubjekíven tűnik így? </blockquote>
Jegelve van az amik nem rajongtak az ötletért az oroszok pedig rendkívül diplomatikus úton ugyan de nem zárták ki taktikai atom bevetését sem.

Egy Idlib folott.
CayEt90WwAAFBtU.jpg

Ma az oroszok kiengedtek néhány Kalibr-NK-t a Foldkozi-tengerrol a Nusras célokra.

Ha legalább egy gombás lett volna, új értelmet nyerne mindenki számára, hogy miért jó a tűzszünet és letenni a fegyvert ha már teljes amnesztiát hirdettek és abbahagyni az öldöklést meg a rombolást.

<blockquote rel="boki"><blockquote rel="phaidros">Mondjuk én azt nem értem, hogy rikítóan vörös kosztümben, meg magas sarkú csizmában ki a fenének jut eszébe a front közelébe menni riporterként.

Most, hogy áll a török megszállás terve? A tűzszünet előtti napokban nagyon porondon volt, most az az érzésem, hogy kevesebb szó esik róla -vagy csak szubjekíven tűnik így? </blockquote>

Most kicsit visszafogottabbak, az usa fegyelmezi Erdogant. Ettol fuggetlenul a torokok naponta megsértik a tuzszunetet. A szaudiak kozben az oroszokat vádolják a fegyverszunet megsértésével, holott a Nusra nincs rajta a fegyverszuneti listán.

Legalább meg volt a Zelenij Dol (Bujan-M) Kalibr-Nk tesztje is.
https://www.almasdarnews.com/article/russian-cruise-missiles-strike-nusra-positions-northwestern-hama

Már csaknem 2 millios megtekintés. Az amerikaiak még mindig nem értik, hogy a Tow2a miért nem vitte le a T-90 tornyát.:)
CcdCheWWIAAoFfC.jpg

Syria: International journalists escape shelling near Turkish border
https://www.youtube.com/watch?v=LZts7Cepi20

Syria: 4 int. journalists injured during shelling - Head of Russian ceasefire centre
https://www.youtube.com/watch?v=MQVcp0jqywY