<blockquote rel="phaidros">Mondjuk én azt nem értem, hogy rikítóan vörös kosztümben, meg magas sarkú csizmában ki a fenének jut eszébe a front közelébe menni riporterként.
<blockquote rel="phaidros">Mondjuk én azt nem értem, hogy rikítóan vörös kosztümben, meg magas sarkú csizmában ki a fenének jut eszébe a front közelébe menni riporterként.
Mondjuk én azt nem értem, hogy rikítóan vörös kosztümben, meg magas sarkú csizmában ki a fenének jut eszébe a front közelébe menni riporterként.
)<blockquote rel="boki"><blockquote rel="phaidros">Mondjuk én azt nem értem, hogy rikítóan vörös kosztümben, meg magas sarkú csizmában ki a fenének jut eszébe a front közelébe menni riporterként.
Ma az oroszok kiengedtek néhány Kalibr-NK-t a Foldkozi-tengerrol a Nusras célokra.
<blockquote rel="boki"><blockquote rel="phaidros">Mondjuk én azt nem értem, hogy rikítóan vörös kosztümben, meg magas sarkú csizmában ki a fenének jut eszébe a front közelébe menni riporterként.
Medvegyev adott 1.5-2 hete egy interjút és abban utalt rá burkoltan.@gioo: errol lemaradtam, mikor es hol kerult szoba a taktikai nuki?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..