BMP-2 után itt a BMP-1 modernizáció az oroszoknál
Ezek nem tudnak spórolni? Muszáj minden fost modernizálni míg megérkezik a kurganec-25?
Nem újdonság, lassan fél éves hír.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
BMP-2 után itt a BMP-1 modernizáció az oroszoknál
Ezek nem tudnak spórolni? Muszáj minden fost modernizálni míg megérkezik a kurganec-25?
lassan fél éves hír
Viszont ez új lesz
2020-ig 230 db BMP-2 modernizálnak
Ennek mintha lenne programozó a csővégen. Ezek szerint lennie kell programozható gránátnak is.
A programozhatónál, mint pl az Oerlikon 3 gyűrű van. 2 méri a sebességet a 3. végzi a beállítást. Legalábbisahogy én emlékszem.Ha a programozható alatt időzíthetőre gondolsz(mint AHEAD), akkor jó kérdés. Szerintem ez a biszbasz a lézervezérelt lövedéknek jelzi a cső elhagyását, de lehet, hogy másra is jó.
Igen, arra értettem, viszont ahogy @senki is megjegzeyte mégsem hasonlít azokra ami a többieknél van.Ha a programozható alatt időzíthetőre gondolsz(mint AHEAD), akkor jó kérdés. Szerintem ez a biszbasz a lézervezérelt lövedéknek jelzi a cső elhagyását, de lehet, hogy másra is jó.
A szlovák BPsVI (Bojove Prieskumne Vozidlo ISTAR) "új" páncélozott felderítő harcjármű a BMP-1-en alapuló BPsV modernizációja. A Turra-30 toronnyal felszerelt járműhöz tartozik : FLIR Ranger R20SS felderítő radar, a Kestrel-5500 időjárásmérő, a Micro Falcon pilóta nélküli légi jármű (UAV), a Schiebel miniatűr aknaérzékelő (MIMID) , az amerikai Harris Corporation által gyártott kommunikációs csomag.
Neked lehet, hogy új, de ez is már volt hír. Most már alá van írva. Az Armija kiállításon szokták aláírni a szerződéseketa modernizációkról, vételekről.
Szerintem többet ér egy ilyen torony mint ez a bmp modernizáció. Csak azért tettek rá egyáltalán ilyet hogy mégse a hetvenes évek szintjén legyenek azok az alakulatok akik még ilyen régi gépeket használnak.Hogy-hogy nem az Epocha torony? Vagy az már túl drága rá? Esetleg azt sem tudják gyártani (pénz vagy technikai probléma)?
páncélozott felderítő harcjárműElég durva IFV lett. A Környéken sok nyugati típust leköröz innovációban. Az egy kicsit furcsa ,hogy nincsenek ülések a lövészeknek.
Mivel páncélozott felderítő jármű ezért nem lövészeket viszont, hanem csak a szenzorcsomag kezelőit + egy felderítő csoportot opciókéntElég durva IFV lett. A Környéken sok nyugati típust leköröz innovációban. Az egy kicsit furcsa ,hogy nincsenek ülések a lövészeknek.