Erre azért könnyen rájössz ha vissza olvasol. Nem a 338-ra írtam hanem arra, hogy az M113 marginális nyugaton. Hát nagyon nem az. Mai napig a legnagyobb darabszámú technika!
Szóval igen, dudi ismét hantázott
Egyébként még mindig úgy vagyok vele, hogy a BMP-2M a legnormálisabban alkalmazható IFV-jük ami klasszikus IFV-ként értelmezhető.
Igen. De a BMP-2 az eleve IFV-nek lett tervezve. A BMP-3 valójában egy olyan tengerészgyalogos deszant jármű, amely elsősorban könnyű tank, és mivel még volt benne hely, így embereket is elvisz ha kell.
Az oroszok véleménye is az, a jelenlegi ukrán harcok alapján, hogy a BMP-3 funkcionálisan gyenge csapatszállító, viszont kiváló tűztámogató és felderítő jármű.
A BMP-2M-met különösen szeretik. Az rendes IFV, és alkalmas is ezekre a feladatokra. Az új torony meg brutális tűzerőt ad, nagyon jó elektronikával.
Az kapott valami plusz páncélt?
Van hozzá csomag.... sejtheted, hogy nem vették meg XD
Az emirtatusok annyira jónak találta a BMP-3at hogy a tornyát átszerelte egy török APC-re mert alkalmatlannak találták az IFV szerepkörre.
Mielőtt te is nagyon belemerülnél a fogalmatlan hazugság spirálba, csak szólok, hogy semmilyen BMP-3-ról nem szereltek le semmit....
Külön megvásárolható a torony
Annyira jónak találták a tűzerőt, hogy a török járműre is ezt kérték....
Patria AMV BMP-3-as toronnyal:
Persze tudom, ők is leszerelték, mert a finneknek is szar volt a nem létező BMP-3-asuk XD
Komolyan, olyan röhejes dolgokat tudtok kitalálni, hogy néha súrolja a Kijev szelleme sztorit
Amúgy csak zárójelben jegyzem meg, hogy az Emirátusokban IFV tender volt , ahol az ős BMP-3-as agyonverte az M2 Bradleyt, meg a britt Warriort.
Olyan szinten megalázták őket az oroszok, hogy a Britek loptak (!) maguknak egy BMP-3-ast az Emirátusoknak szánt szállítmányból, hogy tanulmányozni tudják!
A saját tesztelésük alapján is mindenben felülmúlta a warriort.... Igen, harcászati elektronikában is... Volt ez a 90's években....