De ez az M jelző óta amúgy is megvolt nem ? És igazából a tizenéve kész M változatot gyártják akkor most?A BMP-3M kapott modern hőkamerát, az erősebb motort, félautomata váltót, oldalsó 12.7 mm elleni védelmet és RPG fogó rácsot.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De ez az M jelző óta amúgy is megvolt nem ? És igazából a tizenéve kész M változatot gyártják akkor most?A BMP-3M kapott modern hőkamerát, az erősebb motort, félautomata váltót, oldalsó 12.7 mm elleni védelmet és RPG fogó rácsot.
Volt vagy 3 fajta M változat, ez a Tesco gazdaságos az egyik amit 2015-ben mutattak be és eddig nem gyártották, hisz nem nagyon látott még senki a fronton rácsos BMP-3-at.De ez az M jelző óta amúgy is megvolt nem ? És igazából a tizenéve kész M változatot gyártják akkor most?
De ez az M jelző óta amúgy is megvolt nem ? És igazából a tizenéve kész M változatot gyártják akkor most?
BMP-2 és BMP-3 összevetése a Bradleyvel...a BMP-3 oldalát 12,7mm-es Browning is átlövi...
Ha 4-5-ször annyi van/lehet belőle --az ára miatt bőven--, akkor hogy a *X@+-ba kerül az oldalába???
Tudod, az az olasz "Monte-kukori": Pénz, +pénz, +pénz...
Ha 4-5-ször annyi van/lehet belőle --az ára miatt bőven--, akkor hogy a *X@+-ba kerül az oldalába???
Tudod, az az olasz "Monte-kukori": Pénz, +pénz, +pénz...
BMP-2 és BMP-3 összevetése a Bradleyvel...a BMP-3 oldalát 12,7mm-es Browning is átlövi...
Egyébként a BMP-3-ból az oroszoknak valami 600-800 db-juk lehet. Az amerikaiaknak Bradley-ből 6000-6500 db. Persze jön akkor, hogy van ám BMP-2 is. Igen, 4000-5000 db max. És gyengébb mint a BMP-3-as. Az erősen kérdéses állapotú és amúgy is még gyengébb képességű 7000-8000 db BMP-1-et is hozzáad még mindig csak kétszer annyi BMP-je van az oroszoknak, mint Bradley az USA-nak. A minőség meg...
Hol vannak ezek a 20 tonnás páncélos szörnyetegek?.
A BMP-t még mindig, mindenki a születése-kori (valóban) papír-tigrisként emlegeti, holott maguk az oroszok is vagy fél tucat 20t körülire modernizálást mutattak be! Ezek a jóval kisebb teknő és nem sokkal rosszabb ergonómia/kényelem rovására jóval nagyobb biztonságot adnak, mint az agyonhallgatott gyerekbetegségekkel határidő-csúszkálós LYNX-eink. Mindezt a jobb passzív védelmet tudják GOMBOKÉRT a 20(+9t körüli BMP-k, alig rosszabb mobilitással, sokszoros Mennyiséggel!
U.I.: Az egy másik tény, hogy ezek árát is ellopták orosz-hagyományosan! Mi Uniós/Jóindulatosan ez ki(német-)pénz-szivattyúzzúk! Mennyiben vagyunk a jobbak???
Még észrevenni sem meri venni a 12+ év alatt "struccosított" magyar társadalom!
U.I. 2.0: Mialatt írtam, @fip7 is reagált a finoman kategorizálok: óvodás szintű, ritka nagy "tsatsiságok" sokadik ismétlésére.
.
Hol vannak ezek a 20 tonnás páncélos szörnyetegek?
Csak a BMP-3 nem BMP-2...A fronton
A BMP-3 alapból 18.7 tonna
4 tonnányi plusz páncélt bír el a futómű.
Magyarán a BMP-3 üres tömege 18.7-22.7 tonnáig terjedhet.
Jah és csak a fronton nem angyon láttunk még ebből túl sokat. Így hirtelen én egyre sem emlékszem.A fronton
A BMP-3 alapból 18.7 tonna
4 tonnányi plusz páncélt bír el a futómű.
Magyarán a BMP-3 üres tömege 18.7-22.7 tonnáig terjedhet.
Csak a BMP-3 nem BMP-2...
Jah és csak a fronton nem angyon láttunk még ebből túl sokat. Így hirtelen én egyre sem emlékszem.
Semmit nem néztem de, te beszélsz teljesen másról.Sosincs benned annyi elegancia, hogy beismerd: "Ezt most benéztem! "
Helyette mindig jön ez a mismásolás....
És mióta vagy az ukrán fronton?
De inkább ne is válaszolj semmire. Egyre nívótlanabb vagy, sajnos
Ahogy a nyugatnak vagy a NATO-nak sem!Kéreti NEM elfelejteni!Semmit nem néztem de, te beszélsz teljesen másról.
Nem vagyok ott és te sem, de az elmúlt másfél év megmutatatta, hogy az oroszoknak semmit nem lehete elhinni, bemondásra!
De most az oroszokról van szó. Mégis hogy gondoltad? Ez milyen formában ellenérv az állításomra?Ahogy a nyugatnak vagy a NATO-nak sem!Kéreti NEM elfelejteni!
Olyan ellenérv amit már már mindenki un itt a fórumon! A kirohanásaidat, meg a másik oldal lekicsinylése, ócsárlása. Ez megváltoztat szerinted valamit? Nem a témának megfelelően előre mozdítod a fórumot, hanem szétvagdalod a magad ízlése szerint! No csak ez a baja mindenkinek veled. Nem bántalak, csak próbáltam tükröt tartani. Próbáld előre mozdítani a fórumot, te hogyan oldanád meg a gépek védelmét? Nagy a tudásod tessék, mutass példát! Engem a gépek érdekelnek!Ez milyen formában ellenérv az állításomra?