Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ő egy zavarórendszer?"Magiszter-SzV" BMP-3 alvázon
Ő egy zavarórendszer?
Ukrán BMP-2 és már nem gyártják, bár volt hír, hogy ezt is újra gyártani kéne, mert a BMP-3 finoman szólva sem muzsikál jól IFV-ként.Ez szerintem ukrán BMP-2. Nem hiszem, hogy az oroszok gyártanának még BMP-2-t. A BMP-3 meg szerintem a tervek szerint komoly külső védelmet kap.
Nem nagyon értem "oroszékat"!
Miért is?
Kb. ezért: még mindig "virsli-gumikon" nyomják az ipart szegény 1-2-(3 as is ?) BMP-kel!!!
Lazán lehetne 50%-kal szélesíteni a külső irányba a lánctalpat, és mindjárt lenne legkevesebb. +5t felpakolható védelem, és/vagy fegyverzet!!
Ennek következményeként a kapor könnyű/civil drónok jelentős része kiesne a pikszisből, a nagyobbak pedig könnyebben észlelhetők, könnyebb védekezni!
Egyébként Diesel-tuningolós korom gyakorlatából kiindulva egy ekkora köbcentis motornál az eredetire lazán fel tehet tekerni az adagolónál/turbónál 30-40LE-t, ha egy kicsit jobb motorolaj és alig javított hűtés lesz faragva, ami most télen egyébként nem is kellene! +
Ezek miatt szerintem szerintem feleződne a személyi veszteség, amíg a kaprok nem váltanak eggyel magasabb súlycsoportba a drónjaikkal!
Én még a váltót is robotizálnám, amit szerintem egy főiskolás/egyetemi teamjük 1 hónap alatt meg tudna csinálni, és a gyártás is "megoldódna" ennyi kiugrott szerplő után, ha Putyin egy jobb-/bal-keze csak összevonná a szemöldökér a cél érdekében!
Ezzel e könnyebb kezelhetőséggel a(z ebben a korosztályban mindenütt meglévő) "Ki vagyok én, "A", Tökös-gyerek" szemléletet el lehet tüntetni=> nagyságrenddel kevesebb lesz a "user error"!
Bónusz: Sokkal rövidebb és jobb lehetne a kiképzés is!
U.I.: Jaaaa: Nálunk is --a T-72-őink -- !
.
Ez szerintem ukrán BMP-2. Nem hiszem, hogy az oroszok gyártanának még BMP-2-t. A BMP-3 meg szerintem a tervek szerint komoly külső védelmet kap.