Értem, kifejlesztettek valamit amihez még lövegük sincs.
Oké, értem én hogy villanymotor... de mi hajtja?
Nem vagyok nyelvész professzor, de a nincs technológiájuk hallatán egészen másra gondol bárki mint amit leírsz.Esélyesen pont ott találod ahol az Arena APS rendszert. A megcsináltuk, de drágállottuk és nem foglalkoztunk vele résznél.
Hát figyi amit nem alkalmaznak, mert nincs rendszerben azt lehet úgy kezelni, hogy technikai demonstrátor. Ezért jó példa az APS rendszerük. Lövegük is van hozzá kifejlesztve csak ugyanúgy nincs gyártásban és rendszerben.Értem, kifejlesztettek valamit amihez még lövegük sincs.
Papíron biztos létezik az is...Értem, kifejlesztettek valamit amihez még lövegük sincs.
Az, hogy valamit laboratóriumi körülmények közt képesek gyártani nem jelenti azt, hogy van technológiájuk az ipari mértékű sorozatgyártásra.Nem vagyok nyelvész professzor, de a nincs technológiájuk hallatán egészen másra gondol bárki mint amit leírsz.
Konkrétan dudi azt mondta, hogy nincs almám közben a kezében van egy fél alma...
Ilyen T-72 teknő homlokpáncél nincs, ráadásul a két ábra két különböző felépítésat mutat.Akkor most a BMPT-k úgy gyártásúak vagy régi T72A-kból építik át őket?
Ilyen T-72 teknő homlokpáncél nincs, ráadásul a két ábra két különböző felépítésat mutat.
Ilyen T-72 teknő homlokpáncél nincs, ráadásul a két ábra két különböző felépítésat mutat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..