BMPT / BMPT-72 / Object 199 Ramka / Terminator (Oroszország)

Esélyesen pont ott találod ahol az Arena APS rendszert. A megcsináltuk, de drágállottuk és nem foglalkoztunk vele résznél.
Nem vagyok nyelvész professzor, de a nincs technológiájuk hallatán egészen másra gondol bárki mint amit leírsz.
Konkrétan dudi azt mondta, hogy nincs almám közben a kezében van egy fél alma...

Értem, kifejlesztettek valamit amihez még lövegük sincs.

Oké, értem én hogy villanymotor... de mi hajtja?
Hát figyi amit nem alkalmaznak, mert nincs rendszerben azt lehet úgy kezelni, hogy technikai demonstrátor. Ezért jó példa az APS rendszerük. Lövegük is van hozzá kifejlesztve csak ugyanúgy nincs gyártásban és rendszerben.
Gondolom Bumerangon meg a többin jelenik meg, a BMP-3 alapú 57 milis légvédelmi gépágyú jelenleg is tudja ezt.

Nem vagyok nyelvész professzor, de a nincs technológiájuk hallatán egészen másra gondol bárki mint amit leírsz.
Konkrétan dudi azt mondta, hogy nincs almám közben a kezében van egy fél alma...
Az, hogy valamit laboratóriumi körülmények közt képesek gyártani nem jelenti azt, hogy van technológiájuk az ipari mértékű sorozatgyártásra.

BMPT hull and turret armor

Fwh4EyAWIAEi1tz
Fwh4E98WIAIwFyu

Akkor most a BMPT-k úgy gyártásúak vagy régi T72A-kból építik át őket?

Aprítás Avdejevkánál

:):):)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Először látok gumis láncot bmpt-n,ráadásul télen,hóban,jégben,elvileg T90 alvázon van,lenniük kellene hozzá tartalék láncnak bőven, vajon miért ilyet tettek rá?

• Vicces
Reactions: mindenen kívül