Ha a modul rendszer beválik, ez 40-50 év használat.Nem tudom. Elvileg a RUAG lövege rövid hátrasiklású, nem billenti meg annyira talán, mintha egy hasonló RM ágyú lenne beleoperálva. Bár nem tudom hogy ez az energiátadáson mennyiben változtat. Engem nem annyira foglalkoztatna, hogy lesz e, 105 vagy 120, mert hát a lázzal ellentétben hogy vegyünk ilyeneket, én akkor már inkább tankokat, jó tankokat látok reálisnak ebből a horrorisztikus összegből amibe ez kerül. Őszintén némileg megdöbbentő volt, hogy egy nehezebben páncélozott cserélhető(yeah! ) blokkokat szállítani képes teherautó többmilliárdos tétel. WTF? Oksa, hogy jó terepen, oksa, hogy minden is lehet belőle(gondolom a harci blokkok sem olcsók külön konfigurációban), de van olyan páncélzata mint egy tanknak? Olyan mászóképessége? Nem túl drága APC-t venni 2-3 mrd áron? Vagy mind tutkó ifv lesz, annak sem drága keréken? Van annyira jó, mint amennyibe kerül? Erre ma még senki nem válaszolt nekem, hogy ez a teherautó annyira jó e, hogy 3 mrd-be kerüljön.
Ha nem, akkor megint egy tévút! Én simán belehiszek az elöbbibe. Remélem igazuk van.
Azért így is TOP gép, a modularitáson lesz a kulcsszó szerintem...
De ha s nèmet, brit, ausztrál hármast nézzük, akkor ennyien csak nem tök hülyék. Akik nem ezt viszik azoknak saját programjaik vannak. Nyilván azt viszik tovább...