BTR-80/A találkozása a kerámi a páncélzattal.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez olyan mintha valami felcsavarozott volna rá egy csomó a sírkövestől elhozott gagyi műkő lapotBTR-80/A találkozása a kerámi a páncélzattal.
Van egy olyan érzésem, hogy drágább a kerámia mint a BTR.
BTR-80/A találkozása a kerámi a páncélzattal.
Amúgy effektíve ha le van festve nincs ezzel gond, (meg ez így szokott kinézni általában ha utólag páncélozol valamit) de ha tippelnem kéne ukrán lehet.Ha ezt a currusnál fotózta valaki felvágom az ereim.
Csak mond, hogy nem hazai kép.
Amúgy effektíve ha le van festve nincs ezzel gond, (meg ez így szokott kinézni általában ha utólag páncélozol valamit) de ha tippelnem kéne ukrán lehet.
De az is lehet, hogy orosz, nézd meg a mintát a felhajtott motorfedő lemezen.
Ne izgulj....Ha ezt a currusnál fotózta valaki felvágom az ereim.
Csak mond, hogy nem hazai kép.
Hát már láttam hírdetést a jófogáson maszek gumis által hírdetve ural, kraz, zil, kamaz "kagyló mintás" gumi. Sztem ha azt nézzem így még talán btr köpeny is akad nála. Ja mindezt újkéntSajnos a guminak darabja 1.5 millió Ft + ÁFA (nekünk).
Csak ezért nincs igazad, amúgy igen.....
Bocs. Közbeszerzési értesítőből tájékozódom...Hát már láttam hírdetést a jófogáson maszek gumis által hírdetve ural, kraz, zil, kamaz "kagyló mintás" gumi. Sztem ha azt nézzem így még talán btr köpeny is akad nála. Ja mindezt újként
Ha van időd keres rá. Egyébként itt van a telephelye nyíregyen. (Biztos jó ukrán kapcsolatai vannak)
Ezt se nagyon értem.Megcsinálták a BTR87est,ami már azért jobb fajta,mégis ezt viszik tovább
Orosz lesz az, BTR-82A
Mert át kéne építeni és többszörösébe kerül, mint erre pakolni 1 centi vasat/ kerámiát. A bumerang-ig meg ezek szépen kihúzzák. Igazából a BTR-87-nek exportra lenne értelme ha valaki venné, de igazából ár érték arányban arra se nagyon.Ezt se nagyon értem.Megcsinálták a BTR87est,ami már azért jobb fajta,mégis ezt viszik tovább
Mennyibe kerül a 87es?Mennyibe egy 82A?És mennyibe egy mondjuk Rozsomák?Mert át kéne építeni és többszörösébe kerül, mint erre pakolni 1 centi vasat/ kerámiát. A bumerang-ig meg ezek szépen kihúzzák. Igazából a BTR-87-nek exportra lenne értelme ha valaki venné, de igazából ár érték arányban arra se nagyon.
A 82-at nem kell legyártani, van annyi belőle leállítva is mint a szemét meg a rengeteg 80-as viszonylag olcsón upgradelhető rá.Mennyibe kerül a 87es?Mennyibe egy 82A?És mennyibe egy mondjuk Rozsomák?
Mennyibe kerül a 87es?Mennyibe egy 82A?És mennyibe egy mondjuk Rozsomák?
Az nincs rajta,hogy mivel lőtték.
KPVT. A kerámia páncélon nem hatolt át egyetlen lőszer sem.