Te még nem ignoráltad a kamionos trollt ? Kemény vagy csoki !
Én senkit nem rakok ignorra.
Bár ma nagyon belemenős napja van mindenkinek....
Az mondjuk külön elkeserítő, hogy videóval igazolt dolgok nekik hamisak. Lelkük rajta.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te még nem ignoráltad a kamionos trollt ? Kemény vagy csoki !
Hitük nem engedi , hogy higyjenek a szemüknek !Én senkit nem rakok ignorra.
Bár ma nagyon belemenős napja van mindenkinek....
Az mondjuk külön elkeserítő, hogy videóval igazolt dolgok nekik hamisak. Lelkük rajta.
Ott tartunk kedves dudi, hogy a vajdázós negan komolyabban vehető vitapartner nálad!A tény nem vélemény. Amit a Challanger csinált az tény.
Készséggel elhiszem neked.Nyilván.
Bullshit.
Akkor a fenének beszélsz bele, ha mással beszélgetek?Ott tartunk kedves dudi, hogy a vajdázós negan komolyabban vehető vitapartner nálad!
Ő legalább érvekkel próbál vitatkozni. Te meg csak beböffentesz valamit, majd "angolosan" távozol.
Készséggel elhiszem neked.
Ha és amennyiben megindoklod észérvekkel, hogy a Chally rekordja miért valid, a T-80-é miért nem.
Az olyan magyarázatokat, hogy aszongya a "ruszkik mindig hazudnak" meg az "a brit hadsereg szava szent" lécci az óvonénidnek süsd el kérlek!
Majd ha validálva lesz nemzetközi szaksajtóban, nem csak orosz bemondásra.Készséggel elhiszem neked.
Ha és amennyiben megindoklod észérvekkel, hogy a Chally rekordja miért valid, a T-80-é miért nem.
Az olyan magyarázatokat, hogy aszongya a "ruszkik mindig hazudnak" meg az "a brit hadsereg szava szent" lécci az óvonénidnek süsd el kérlek!
Nem tudom, de kár volt ezeknek odaadni :/Ami most kipukkant ukrán Chally2 az mit kaphatott vajon hogy így szétsült? Nem hiszem hogy akna, tüzérségi telitalálathoz meg keveslem a környezetében a pusztítást, talán ATGM, vagy hk baszott neki oda?
Micsooooodaaa?Nem tudom, de kár volt ezeknek odaadni :/
Már többször mondtam, hogy nem lieblingjeim a szlávok.Micsooooodaaa?
Ukrajna a szabad világ védelmezője, Európa megmentői, épp mindjárt kitúrják a mocskos ruszki orkokat Szevasztopolból!!!
Nehogy elhagyjon a hited !!!
Mondjuk az hogy nem lesznek hálásak, kurva rég ordított szerintem!Már többször mondtam, hogy nem lieblingjeim a szlávok.
A geopolitikai érdekes és a status quo mos ezt kívánja. Ennyike.
De ezért tényleg kár volt odaadni ezeket a technikákat.
Rendszerben használni nem képesek. Így nem is meglepő, hogy kiszedik ezt is.
És ráadásul Ben Wallace-nek is igaza volt, hogy még csak nem is elég hálásak...
De legalább követelőznek.Már többször mondtam, hogy nem lieblingjeim a szlávok.
A geopolitikai érdekes és a status quo mos ezt kívánja. Ennyike.
De ezért tényleg kár volt odaadni ezeket a technikákat.
Rendszerben használni nem képesek. Így nem is meglepő, hogy kiszedik ezt is.
És ráadásul Ben Wallace-nek is igaza volt, hogy még csak nem is elég hálásak...
Ukrajnának két célja van, katonailag legyengíteni az oroszokat, gazdaságilag meg kicsontozni az EU-t.nem tudom min csodálkoztok ennyire,
nem hálásak? hát nem
nagy az arc? ja, eléggé
nagy lenne az arc az első 3 napban átadott páncélelhárító arzenál nélkül is? nem, mert már nem lenne Ukrajna
volt értelme kiképzeni őket nyugitai tachnikára és nyugati doktrinára? hát láthatóan nem sok
elégséges volt ez a kiképzés nyugati technikára és doktrinára? háát mondjuk ezt sem tudnom biztosra állítani
Majd ha validálva lesz nemzetközi szaksajtóban, nem csak orosz bemondásra.
De már maga az atgm is olyan felemás, mégsem egy szó szoros értelmében vett lövedék.
1991-ben még nem mondta senki,hogy a ruszkik mindig hazudnak stb.Ó, értem! Na és mégis melyik az a "nemzetközi szaksajtó" az, amelyiknek lordságod hisz?
Na most ha elkezdesz nekem amerikai vagy más angolszász oldalakat sorolni, akkor pont azt teszed, amire kértelek, hogy ne csináld, idézem magamat: "hogy aszongya a "ruszkik mindig hazudnak" meg az "a brit hadsereg szava szent".
Mondjuk az hogy nem lesznek hálásak, kurva rég ordított szerintem!
Amúgy mókás, hogy Ben Wallace kirohanása után legalább ennyire futotta.nem tudom min csodálkoztok ennyire,
nem hálásak? hát nem
Itt nem csak erről van szó.10km egyszerűen túl van az oroszok által megadott maximális lőtávon.Ki lehet cselezni ugyan a dolgot,mint fentebb láthatod a koreai példán,de csak terület célokra.Ó, értem! Na és mégis melyik az a "nemzetközi szaksajtó" az, amelyiknek lordságod hisz?
Na most ha elkezdesz nekem amerikai vagy más angolszász oldalakat sorolni, akkor pont azt teszed, amire kértelek, hogy ne csináld, idézem magamat: "hogy aszongya a "ruszkik mindig hazudnak" meg az "a brit hadsereg szava szent".