Az arányos védekezés azért jó,hogy simán kihordhatják a terményeidet az usvarodból,az állataidat,a befőttjeidet a kamrából,a ruháidat szárító kötélről,stb...
Meséljétek már el,a másik oldalról az miért arányos,hogy simán ellophatnak mindenedet,amiért megdolgoztál,kirabolhatnak,lecsavarhatnak,vagy a nejedet,mert ugye az arányosság.
Ez komoly?
Mitől vagyok én aránytalanabb a támadómnál,mert mert van valamim,amit ő el akar lopni,rabolni,vagy meg akar dugni,mert ő arányosan erősebb?
Ez nettó balfékség,egyetlen áldozat sem lenne köteles az arányosságra törekedni a védekezésben.Mi a búbánatos villanyoszlop miatt kellene már a támadóm épségére vigyáznom??????
Miért nem dolgozik meg a támadóm is azért,amit el akar lopni tőlem?Mindjárt lenne arányosság,mert megvehetné magának abból,amit keresett.
100% jogalkotói hiba,persze nyilván szándékos,ismerve a jogalkotóinkat.
Aki el tudja sajátítani,ami rendvédelmi szervek dolgozóinak van-mint sztenderd-viseljen nyugodtan lőfegyvert,említett személyek körében is van baleset,gyilkosság(lásd hummeres melegcsávó),meg minden,a rendőr sem fog jóarcúzni egy maszkos támadóval,vagy több támadót nem akar meggyőzni,hogy arányosság,előveszi,figyelmeztető,majd arányosan megvédi magát,vagy akiket kell.
Pont.
Aki nem rendvédelmi dolgozó,de tudja azt amit azok,védje meg magát,vagy akiket kell.
Meddig akartok még lehajtott fejjel kullogni a bűnözők elől?
1kg paprika,persze,miért nem termel magának az illető,ahogy mi is?Miért nem dolgozik,ahogy mi is,és vásárol magának?
Vagy legalább kér 5 db paprikát,úgy,hogy becsenget a kapun,megvárja,hogy kimenjen a gazda,és adni fog neki 5 db paprikát,párszor,nem kötelessége eltűrni,hogy simán meglopják hivatás szerűen.
A zöldség tolvajok ellen nyilván nem élessel,de az arányosságot is el lehetne felejteni.
11. éve nyomom kint,hogy tudjak venni egy tanyát,annyi földdel ami eltart minket,legalábbis ellát élelmiszerrel,mondjatok egy,azaz 1 okot,hogy miért kellene eltűrnöm,hogy én szántok,vetek,öntözök,adót fizetek,bánatos f@szt,hogy legyen,erre arányosan valaki(k) jön(nek),és ellopják a termésemet?
Majd állhatok a földem szélén,és szidhatom őket,meg rázhatom az öklömet,mert az arányos?
Gratula.
Írországban nincsenek állat,termény lopások a farmerektől,nem azért mert lehetetlen,hanem mindnél ott a sörétes,vagy a golyós a dzsippben,és azzal úgy védi a tulajdonát,ahogy akarja,tudja.Éltem egy évet floridában,ott sem életbiztosítás a betörő,tolvaj élete,legálisan ledurranthatják a tisztességes állampolgárok,a bűnözőket a házukban,a birtokukon.És ezt a bűnözők is tudják.
És ezt tudják a kedves tolvajok is.Ennyire egyszerű,de még a szomszéd is feltartóztathatja az idegent fegyverrel,ha nem ismeri,amíg kiér a szerv,mármint a szomszédod a te birtokodon,ha nem vagy ott,és ha igazolja magát az idegen,elengeded,vagy a zsaruk elengedik.
Egyszer egy bolti lopásnak voltam a tanúja,és ismerem a boltvezetőt,aki utánuk szaladt,a parkolóban,kis hiján dulakodás lett,de többen is felfigyeltek a kiabálásra,és azonnal elindult pár férfi a boltos segítségére,köztük magam is,erre azonnal elfutottak a tolvajok,mert tudták,hogy lett volna arányosság olyan,hogy a börtön fogász prémiumot vehetett volna fel,beletaposták volna a derék kelták őket a parkoló betonjába,mint a csikket,kb.
Ez csak nálunk ekkora csoda,vajon miért?