Én is ebben a hitben voltam.Maxi igazad van de a tust mindig a lövőhöz kellen igazítani . Szerintem nem is túl nagy költség .
Aztán beszéltem 2 általam ismert fegyvermesterrel.
Utána hápogtam.
Minden cicoma nélkül olyan 120 meg 150et mondtak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én is ebben a hitben voltam.Maxi igazad van de a tust mindig a lövőhöz kellen igazítani . Szerintem nem is túl nagy költség .
Én is ebben a hitben voltam.
Aztán beszéltem 2 általam ismert fegyvermesterrel.
Utána hápogtam.
Minden cicoma nélkül olyan 120 meg 150et mondtak.
Ha esetleg valami balsorstárs tudna támpontot adni...
Női egyénnek (165cm, 64kg) sörétes kellene...
12esből tud valaki istibizi olyat ajánlani ami méretben megfelelő?
Vagy marad a 16os...
KöszönömHát a méretben fel kell próbálni, látatlanban senki nem fogja megmondani, hogyan lesz jó.
De itt egy szép csajos 20-as nem vészes áron.
Merkel Suhl 20/70
Eladó a képen látható gravírozott, greener zárral és két elsütőbillentyűvel rendelkező 20/70-es kaliberű sörétes vadászfegyver. A fegyver rendkívül kecses, könnyű. Jó műszaki állapotban és friss műszaki vizsgával eladó. Kérem az alábbi telefonszámon érdeklődjön: 06 30 953 3967vadaszapro.net
Egy Beretta nem lehet rossz sörétes ! Árat hazait nem találok tudsz esetleg ?En tovabbra is azt mondom Beretta Vittoria -kifejezetten csajoknak gyartott fegyver- es ebbol is a 691 vagy 693. Vennek hozza megfelelo Microcore recoil pad-et. Ha jol tudom igy 350 es 365 mm kozott varialhatod a hosszt es ezzel 158 es 178 cm kozotti magassaghoz tudod allitani.
Köszönöm
Múlt 7en még nem is láttam fenn ezt.
Vagy bamba voltam
Egy Beretta nem lehet rossz sörétes ! Árat hazait nem találok tudsz esetleg ?
Egy Beretta nem lehet rossz sörétes ! Árat hazait nem találok tudsz esetleg ?
Hát, finn oldalon van vagy 2500 Euró
Vajon hányadikra jött össze? AK-val is megcsinálom, ha van annyi lőszer, mint az oroszok egy napi javadalmazása, s majd szépen megvágom. Lehet ha nyolcszor fegyvert cseréltek mire ez összejött, mert az előző 7 csövéből semmi nem maradt már.Henry elmehet a p*ba, most már tényleg..
Vajon hányadikra jött össze? AK-val is megcsinálom, ha van annyi lőszer, mint az oroszok egy napi javadalmazása, s majd szépen megvágom. Lehet ha nyolcszor fegyvert cseréltek mire ez összejött, mert az előző 7 csövéből semmi nem maradt már.
Paul Harrell tanácsai mindenféle ööö társadalmi vészhelyzet esetére:
A szokásos stílusban mondja el, amit gondol erről. Van benne pár meglepetés (legalábbis nekem az) - mint például hogy szerinte mik a prioritások ilyen helyzetekben.
Nem.Jó, jó, de azok akkor is annyira de annyira sokkal fejlettebb homo sapiensek mert nyugaton laknak és a genetikájuk is...?
Na és? Aminek meg kell történnie úgyis megtörténik. Màrmint attól, hogy a hatalomban ücsörgô szànalmas idiótàk a mai napig rettegnek a parazita kitaryottjaikkal együtt azért amit velünk tettek, làkàtos ronàldinnyó ugyanúgy lôfegyverhez jut. Cserébe védtelenek vagyunk ellene, cserébe védtelen vagyunk a hatalom bàrmilyen törekvésével szemben, cserébe a ronàldinnyók szaporodnak. Konkrétan rabszolga a stàtuszunk a sajàt hazànkban olyan nemzet leszàrmazottjaként ahol még a gyerekeknek is fegyvere volt, csak tàrsadalmi értékek is voltak, nem kisajàtítva a monopoljogàt hangoztató hatalomimàdók kezében.Nem, csak az elmúlt 80 évet úgy töltötték, hogy a társadalomban folyamatos volt a szabad fegyvertartás.
Mint itthon a háború előtt. Máshogy van szocializálva a nép és lennének marha dolgok az első mondjuk 15 évben..
Emberek. Ahol fegyverük van ott fegyverük van, ehhez idomul az életük, ennyi az egész, nincsen semmiféle halandzsa szar. Nem kell telebaszni a gyerekeket gyógyszerekkel egy elmezavaros tàrsadalommérnökösködés közben és akkor az iskolàban sem lövöldöznekNem.
A magyar a felsőbbrendű.
Így megfelel?
Más a mentalitásuk.
Mint ahogy más az olasz mentalitása.
Mint ahogy más a finn mentalitása.
Nem lessz ettől senki rosszabb, vagy jobb.
Egyszerűen más.
Az a baj, hogy az aberráltak száma igen magas az 1m2 területen ebben az országban! Es nem lealacsonyítani akarok senkit, de hidd el munkám révén is napi szinten találkozók ezzel! Sajnos! Nem érett meg ez a társadalom ehhez! Jó valahol el kell kezdeni, akkor kezdjék a honvédelmi neveléssel! Régen volt ilyen tantárgy is “Honvédelmi Alapismeretek”! Kezdésnek nem lenne rossz ez sem! Csak közvetlen közelemben ismerek olyat aki gondolkodás nélkül lőne le mert hétköznap délelőtt 9-kor a fűvet nyírom, vagy mert ugat a kutya mert ez a dolga!Emberek. Ahol fegyverük van ott fegyverük van, ehhez idomul az életük, ennyi az egész, nincsen semmiféle halandzsa szar. Nem kell telebaszni a gyerekeket gyógyszerekkel egy elmezavaros tàrsadalommérnökösködés közben és akkor az iskolàban sem lövöldöznek
Szia,Nem, csak az elmúlt 80 évet úgy töltötték, hogy a társadalomban folyamatos volt a szabad fegyvertartás.
Mint itthon a háború előtt. Máshogy van szocializálva a nép és lennének marha dolgok az első mondjuk 15 évben..
Szia,Csak közvetlen közelemben ismerek olyat aki gondolkodás nélkül lőne le mert hétköznap délelőtt 9-kor a fűvet nyírom, vagy mert ugat a kutya mert ez a dolga!